Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
!!!Bilgisayarınızdaki Şifreleri Görme, Pc' nizde Açılan Msn Şifrelerini Görme!!!
dogrudur abi sen tebrik ederim..ve bu gibi programlarda virus var...
sufi-can
Üye
nasıl şifre bulabiliyoruz.MessenPass v1.10 tıklayınca mail adresleri görünüyor başkada bişey yok lütfen yardımcı olun arkadaşlar YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
jaba444
Üye
tşk
dj.vukaat
Üye
kardeş bu program nasıl çalışıyor msn şifrelerini vermiyor sadece adresleri veriyor
choqta tinn
Üye
yaw abi sadece msn adresler var sifre yerleri boş nasıl olacaq bu anlayamadım yardımcı olun lütfennnnnn...
suyika
Üye
bilgisyara kaydedilmeyen şifreyigöstermiyor
akbiyik
Üye
burda ancak msn şifreyi hatırlatanlanlar bulunabiliyor
serhatozgun
Üye
kardeş süpersin saolasın..
conyel
Üye
tsk
tsk
tsk
alphacino_06
Üye
ellerine sağlık kardeş
Hoyduslum
Üye
bilgisayara kurmada şifre istiyor??
taner79tr
Üye
[sıze=3][ı]paylaşım için thanks arkadaşlar[/ı][/sıze]
HASAN34-54
Üye
kardeş ellerine sağlık
abdullah1354
Üye
nerden oluyor yaw olmuyor bugün 4-5 tane indirdim gene boş bu da boş şimdi cevap yazaqcaksın filanca milanca oluyor diyeceksinizi oluyorsa resimli anlatın herkes görsün gelip milleti kandırıyorsunuz ayıp be
patika.77
Üye
tşk
--------------- Ekleme ---------------
hay koyayayım bu sitenin hani indirilicek yer yoq böyle sitenin kodunu html sini
3rhan336
Üye
güzel pro saol
nerissa_34
Üye
yani şimdi bu proğramı indirip kurunca pcde açılan msn şifrelerini görüyoruz ölemi genelde bu tür şeyler için çok program verirler ama işe yaramaz ben bir deneyeyim işe yararsa geri dönüp çok çok çok çok tşk edicem sizeinş bu sefer işe yarar
--------------- Ekleme ---------------
kardeş bence sen buna resimli anlatım yapsan çok ii olur
bohemiann
Üye
Teşekkürler
Feel It
Üye
Regedit kodları veya ona benzer bir yolu vardır bunun...