Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarınızda açamadığınız oyun kalmasın!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OMG LOL!
Üye
Konu Sahibi
Bilgisayarınızda açamadığınız oyun kalmasın!!!
SwiftShader adlı program ile GTA4,Prototype,Mirror's Edge gibi yeni nesil yüksek grafikli oyunların görsel öğelerini işlemcinizi kullanarak emule edebilirsiniz.indirmek icin uyelik istiyor googleye yazın indirin.
Adilx05
Üye
Deneyelim Bakam
OMG LOL!
Üye
Konu Sahibi
up up up up
-efşan
Üye
bakalım bi nasımış
djceeyme
Üye
Deneyenler bu konu altında bilgi verebilirlerse sevinirim arkadaşlar.
Şehriyar
Üye
merak ettim şimdi
fireman87
Üye
Benim böyle bişeye ihtiyacım yok ama merak ettim simdi Ekran kartı 6970 olunca
kalkan3434
Üye
eywallah güzel paylaşım kardeş deneyeceğim..
OMG LOL!
Üye
Konu Sahibi
valla ben berbat bi laptopta gtaIV'ü 5fps ile oynadım minimum ayarda
hocam sen onu nasıl yapıyon benim pc de berbat ( 256 ram 64 ekran kartı) metin2 endüşük ayarda bile kasıyo 2 tane açmaya çalışıyorum
OMG LOL!
Üye
Konu Sahibi
benimki 128mb x1200 ekran kartı 2gb ddr2 ram amd turion x2 64 bit win7x64 işletim sistemi crysis'i orta ayarlarda bitirdim rahat metin2 sistem isteyen bir oyunda değil ama 2 tane açınca işte
MrExpert
Üye
bu prograam sadece grafık leri düşürmekten başka bir işe yaramıyor eğer pc de yok sa iş biraz zor en iyisi pc de köklu değişikliklere gitmek.....
hk1684
Üye
link varmı
rebirthrebirth
Üye
eğer aşırı kötü özellikli bir pc'niz yoksa bu program bir işinize yaramaz fps shader özelliği olmayan taş devri ekran kartları için çözüm olabilir, yeni nesil donanımlı pclerde denemeyin olumsuz sonuç alırsınız
cemsidar
Üye
mustafa helal sana bende 1 GB DDR1 ram 256 ekran kartı var 2 tane anca açıo ama xp de Linux a geçtim 4-5 tane açar şimdi