bilgisayarınız aşık olursa :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarınız aşık olursa :D
Seni Ram'inin alamayacağı kadar çok seviyorum. Zipsiz,zapsız olduğun gibi...Seni ilk gördüğüm anda formatlandım.Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut beni senden ayıramaz.Seninle çoklu ortamlar dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum. Senin megahertz'in beni de ateşliyor,Bakışların beni taa derinden scan ediyor.Sana çok güveniyorum, bu mektıubumu başkasına forward etmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Ben seninle evleneceğim Naciye evleninceye kadar da söz; sana hiçbir şey insert etmeyeceğim.Evlenmeden önce Dr norton'dan randevu aldım,ikimiz de usulen bir virüs taramasından geçeceğiz bedava..Merak etme hiç bilmediğin software'lerle ilişkim olmadı. Naciye senin için hardware'si taş gibi diyorlar,ancak biliyorsun ki benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde gelir. Naciye, seninle biz çok dvd'ler izleyeceğiz sana evlilik yıldönümünde 24 hızlı rwr table dwd alacağım. Pembe slotlu kasamız,içinde nur topu gibi harddisklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacağız. Daha sonra da ver elini internet..Sana güzel görünmek için öyle çok çalışacağım ki üç hafta sonra karşına yirmibir inc plazma ekran gibi çıkacağım. Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin.Akşamları dizlerinin üzerinde laptop gibi yatacağım. Asla uyku moduna geçmeyeceğim Naciye. Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabaha kadar chat edeceğiz. Ancak ilk yıllarda senden biraz tasarruflu olmanı isteyeceğim. Salonumuzun baş köşesine babamın eski 10 megabaytlık disk'ini koyacağım,Malum şark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir,yanına da 5.25 lik disketler.O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynarız.Kendimizi heb geliştireceğiz,zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uyacağız.
Birbirimizden fikir download'ı gurur meselesi yabmayacağız.Aramızda ayrı gayrı olmayacak,herkes birbirinin sörfüne saygı duyacak.
O seni istemeye annesini gönderen herifin sitesini ***** ettim.Anası'nıda Hack edeceğim..Ben geleneklere sadık kalmak istiyorum seker Naciye'ciğim.Tv kartını kız tarafı alırmış. Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cd-rom larla bekliyorum...Bende sana Amazon.com'dan beş taşlı yüzük siparişi verdim bile. Nikahımızda real player çalacak..... Home page'indekilere de çok selam, Her bayt'ını öpüyorum. CPU'm daima seninle....


ALINTIDIR
 
  • Beğen
Tepkiler: Consul9 ve jeosalih


Consul9

Consul9

Üye
güzelmiş :)
 
enginzz

enginzz

Üye
evt guzelmıs
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
20
Görüntüleme
626
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Revengeful
Cevap
2
Görüntüleme
435
Necmati


Üst Alt