bilgisayarin dilini nasil degistiririm

Sponsorlu Bağlantılar

izzet4444

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarin dilini nasil degistiririm
benim bilgisayarin dili ruscan ama ingilizcede olsa yeter rusca cok zor anlamiyorum diskmi lazim yardim edermisiniz

Feel It

Feel It

Üye
Merhaba
İngilizce XP Sürümü alıp harddisk formatlayıp onu kurmanız gerekmektedir. Yaptığım araştırmalar sonucunda ufak değişikliklerle inligizce yapılabiliyor ama sistem kararsızlığına neden olabiliyor. Tek çözüm: XP İngilizce sürümü satın almak.
İyi günler..

izzet4444

Üye
    Konu Sahibi
tesekurler

--------------- Ekleme ---------------

tesekur

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
internetten ingilizce paketini bulabilirsin ve ingilizce yapabilirsin fakat arkadaşında dediği gibi karamsızlığa kalma olasılığı var bazı işlemlerde...

Atakan

Atakan

Üye
Verdiğim linkte patch var.İndir,yükle.

Patch'i Yükledikten Sonra olay Bitmiyor .Pc yi Yeniden Başlat.
Başlat / Control Panel'e Gir Orada Dünya ve takvim resmi olan language li birşey var oraya gir,sonra dünya var language yazar ona tıkla.Oradan seç dilini.Türkçede olması lazım.

tunahan01

Üye
slm ya arkadaslar ben yenıyım burda bilgisayarın dılını degıstırecem de yukarıda kı lınk e tıklıyorum rapınshar dıye bıse gelip duruyor programı ındıremıyorum yardım edersenız sevınırım

eddybado

Üye
free user diye bişey yazıyo tıkla ona,biraz bekle üstte saniye çıkıcak,o bitsin download a tıkla,kaydet bilgiasayarına onu sonrada kur abicim

haluqh

Üye
arkadaşlar pek,i dili tekrar turkceye cevirebiliyomuyuz aynı yerden?ben liise ogrencisiyimde kullanamazsam turkceye ceviricem geri

Üst Alt