FK5896
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ağını kullanan yazılım var mı bunu anlamak istiyorsan kaynak izleyiciyi kullanabilirsin, orada görünür.
Teamviewer gibi programlar arka planda açıksa kapatabilirsin, uzaktan bağlantıyıda kapatabilirsin.Kolay gelsin...
hic öyle çift .exe çift tıklayıp birşey ormadı vürüs bulaşmış olabir bu arda windows kaç
50 tl altında fiyatlar var(home ve pro)orjinal windows 10 alman, gittigidiyorda sitesinde 100 tlye home sürümleri var
yapan kişi ilacın içine istediğini koyabilir, yazılım işiyle uğraşan biri ilk önce kendi güvenliğini almalı...Kim Uğraşsın SenleReklam Programları vs Olabilir.Diğer Programlardanda Olabilir
Free olan yeterli güvenliği sağlar. Keyler başkasının keyleri olduğu için bir süre sonra patlar.Avast yada başka bir antivirüs yükle eğer yoksa.premier olan sürümünün key leri nette çok var.
Evet onlar 1-2 ay sonra er yada geç patlıyor. Free olan yeter ev kullanıcısına.Zennix değil, bildiğim kadarıyla elalemin keylerini ele geçirip nete atıyorlar.
sağlam key bulmuşsun demek kiBenimki 1yıldır patlamadı premier kullanıcısıyım
windows 10 daha seri çalışıyor bence o yüzden geçmiştim ama bu gidişle 7 ye geçebilirim.Windows 10 daha oturmamış bir sistem. Bilgisayarın ne kadar iyi olursa olsun. Ben senelerdir Windows 7 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Sana da tavsiye ederim. Windows 7 tamamen ölene kadar üst sistemlere geçmeyeceğim. Hazır oturmuş bir sistem varken neden kendime macera arayayım ki?
Önemli olan serilik değil stabilize. Windows 10 a son gelen güncelleme sistemi bozmuştu. Microsoft daha doğru düzgün güncelleme yapamıyor. 7 varken hele ki 2020 ye kadar da destekleniyorken windows 10 kullanılmaz.windows 10 daha seri çalışıyor bence o yüzden geçmiştim ama bu gidişle 7 ye geçebilirim.
Çözüm Basit İlk Manuel Kontrol Yaphic öyle çift .exe çift tıklayıp birşey ormadı vürüs bulaşmış olabir bu arda windows kaç
Virüs gibi geldi,acilen format atmalisinizVisual studio da program yazıyordum sonra bir anda masaüstü arkaplanı simsiyah oldu. Teamwiever den bağlanınca siyah oluyor aynı onun gibi. Hatta mause gidip gidip geliyordu sürekli kendini yeniliyordu sanki. Ve hemen internet bağlantısını kestim ve masaüstü arkaplanı geldi. Sizce bu vs ile alakalı bir durum mu yoksa gerçekten bilgisayarıma ulaşmak isteyen biri mi var? Bunu nasıl anlayabilirim arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?