Bilgisayarımda harddisk bölümü birden yok oldu

Sponsorlu Bağlantılar

cyber-warriorr

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımda harddisk bölümü birden yok oldu
MERHABA ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA 320 HARDDİSK VAR BEN BUNUN
/C
/D
/E
OLARAK BÖLÜM AYIRDIM ÇOK UZUN ZAMANDIR KULLANIYORDUM FAKAT BİRGÜN AKŞAM PC Yİ AÇTIGIMDA SADECE ( /C ) Yİ GÖRDÜM DİGER BÖLÜMLER YOK GÖRÜNMÜYOR
FORMAT EKRANINDA BÖLÜMLERİN ADI YAZMIYOR FAKAT BİÇİMLENDİRME DEGERLERİ YAZIYOR NE OLDUGUNU ANLAMADIM FAKAT ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLERİM VAR ONLARI NASIL NE ŞEKİLDE KURTARABİLİRİM BANA ACİL YARDIMCI OLACAK BİRİSİ LAZIM LÜTFENN :((( :allalla: :off: :angry: :vur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Öncelikle büyük harfle mesaj yazmanın forum kurallarına aykırı olduğunu belirteyim , tekrarlamazsan sevinirim...

Gelelim sorununa...Bu tür durumlarda , Windows üzerinden işlem yapmak riskli olabilir , bölümleri komple göçertebilirsiniz...En iyisi Bootable CD varsa elinizde , onlarla DOS ortamında bilgilerinizi farklı bir HDD ye kopyalayın...Eğer yoksa birtane Bootable CD elde edin...Bilgilerin çok önemliyse teknik servislerden yardım al , sonra 3-5 lira için üzülmeyesin...Tekrarlıyorum ; Windows ortamında işlem yapmanı önermiyorum...Mutlaka bir Boot CD ile kurtarmayı dene...Örneğin Acronis yazılımının piyasada onlarca Boot CD si var...Onlarla denemeni tavsiye ederim...

guero

guero

Üye
Disk yönetiminden Sürücü görünüyorsa silinmemiştir.

sizadammisiniz?

keske benimde laptobun basina bole bise gelse kac zamandr format atmaya calisiyorum olmuyor

sessiz.kurt

Üye
Ya arkadaşlar benim de başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum ki ya.

Furkan1103

Furkan1103

Üye
Kardeşim ;sitem geri yükleme yap . Sistem geri yüklemeyi sorunun ortaya cıkmasından 1-2 gün önceye ayarla geri döndür bakalım ne oLuyor ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Bilgisayarım sağ tıkla yönet oradn depolama birimini tıkla c: d: e: oradadır

Üst Alt