Bilgisayarıma W32.Jeefo virüsü bulaştı?

Sponsorlu Bağlantılar

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarıma W32.Jeefo virüsü bulaştı?
Arkadaşlar sistemime çok bulaşıcı bir virüs olan W32.Jeefo virüsü bulaştı.Bu virüs sistem dosyalarıda dahil bütün exe dosyalarıma bulaşmış.Denediğim antivirüs programları hiç bir işe yaramadı.Antivirüsler bu virüsleri sistem dosyası olarak görüyor ve silemiyor.Format at felan da demeyin bilgisayarda bir sürü dosya ve uygulama var.Format atmadan bunları kurtarmak istiyorum.Önerebileceğiniz bir antivirüs programı var mı bu tip virüslerden kurtulabilmek için?Yardımlarınızı bekliyorum.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
1. Çözüm Yolu...Aşağıdaki programlarla tarama yap ve temizle sadece zararlıları siliyor...

ya da

2. Çözüm Yolu...Eğer olmazsa aşağıdaki yöntemi dene...

1)Sistem geri yüklemeyi kapat
2)Antivirüs programını güncelle
3)Bilgisayarını güvenli modda başlat
4)Tam tarama yap
5)Kayıt defterinde aşağıdaki anahtarı bulursan sil...

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run buraya geliyorsun.Burada yanda bulunan bölüme geliyorsun ve aşağıdaki uygulamayı orada görüyorsan siliyorsun.

"PowerManager"="%windir%\svchost.exe"
"Alıntı"

kaan2222

kaan2222

Üye
Arkadaşım böyle virüslerden kurtulmanın tek yolu tüm disklerine format atmaktır.Daha önce de benim bilgisayarıma worm virüsü bulaşmıştı sadece windows un bulunduğu diske format attım ancak worm virüsü diğer disklere de bulaşmıştı bu yüzden yeniden virüs çalıştı.Bu yüzden söylediğim gibi format atmalısın.

asedme

asedme

Üye
Banada Parite.B bulasmıstı tüm exe leri siler sana su kadar deyim 3 formatta zor sildim parite.B virüsünü format at smart security 4 ile tarat bulursa sil tekrar format at. sistemi kurtaramassın unut

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
kasperek'le bi tarat tamamadır çünkü kasperekinadına siler :sn:

Üst Alt