Uygulama Bilgisayarım Telefonu Download Mode Da Görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım Telefonu Download Mode Da Görmüyor
Evet arkadaşlar başlıktaki gibi. Sadece ve sadece download mode da görmüyor normal zamanda hem odin hem de kies görüyor. Ama download mode a aldığım zaman usb yükleniyor diyor ve yükleyemiyor. En az 10 defa driver kurdum tekrardan ama nafile. Nasıl halledebilirim bunu

frezby1

frezby1

Üye
Kurdugun samsun usb driver leri kaldir daha son ra baslat /calisti yada ara bolumune regedit yaz enter e bas kayit defteri cikacak burdan current user ve local makina dosyalari var onlarin her ikisindede saftware bolumu bulun makta bunlarin icinde samsun klasorlerini bul sil sonra samsun usb driverin son surumunu indir kur pcye sonra telefonun gelistirici seceneklerde hata ayiklama modunu atif et sorun buyuk ihtimalle kurdugun driverde ole gozukuyo busekilde halledilmesi lazim

Metin137

Metin137

Üye
bendede aynı sorun var denicem

aanll

Üye
abi ben 4.3 e yükselttim galaxy s3 ü sistem bölümünde geliştirici seçenekler yok :'( ordanda usb hata ayıklama yok doğal olarak yardım edin banaa odin telefonu görmüyor download modunda

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
abi ben 4.3 e yükselttim galaxy s3 ü sistem bölümünde geliştirici seçenekler yok :'( ordanda usb hata ayıklama yok doğal olarak yardım edin banaa odin telefonu görmüyor download modunda

kardeş ayarlara diğer seçeneklere gir orda cihaz hakkında ya gir orda en alt kısımda SElinux durumu diye bişey var ona 3-4 kere bas bas bas üst üste bas geliştirici seçenekleri açılıryada yapım numarası da olabilir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
al geliştirici seçenekleri nasıl etkinleştirilir S4 için yazmış ama S3 te de aynı

• Beğen
Tepkiler: aanll

aanll

Üye
Açtım ama gene nafile olmuyor , bu illet odin download modunda telefonu görmüyor :/

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
o zaman driverleri kaldır tekrar yükle

AHKE

AHKE

Üye
bak telefonu formatla(recoveryden wipe data wipe cache yap) snra samsung usb driverı yüklü olsun pc de birde öle dene

frezby1

frezby1

Üye
Arkadsin dedigi bi teli fabrika ayarlarina geri donder internetten son surum pc icin usb driveri indir yukle birde aklima geldi usb data kablosu orjinalmi degilse orjinalini kullan yada telefoncularda usb data kalbosu al bekide sorun usb data kablosundada olabilir ve yukarida anlatinlari eksiksiz uygulamaya dikkat et kardesim

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu hortlatmak gibi olmasın yardım amaçlı yazayim . Problemi çözdüm. Telefonu download modda bağlarken Kies i açık tutun. En önemli nokta burası. Kies i açın telefonu download moda alın sonra bilgisayara bağlayın. Bu yolla görüyor bilgisayar. Sonrasında kies i kapatıp odin e geçebilirsiniz.

Metin137

Metin137

Üye
çok saol denicem

Engin.1974

Engin.1974

Üye
Konun üzerinden uzun zaman geçmiş amam s4 te bu sorun benim başıma yeni geldi hata biraz daha kötüsü tel açılmıyor recovery de geçmiyor ama download mod açılıyor denilen bütün yolları denedim nafile pc hiçbir şekilde s3 ü görmüyor odin de dahil başka telefon bağlıyorum (note edge s6 edge) açıkkende download daykende pc her iki telefonu tanıyor ama s4 maalesef görmüyor kırcam nerdeyse o derece yani ...

Üst Alt