bilgisayarım neden açılmıyor ? ( açıldıktan sonra direk reset atıyor )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarım neden açılmıyor ? ( açıldıktan sonra direk reset atıyor )
arkadaşlar bilgisyarı açıyorum masaüstü felan geliyor nod 32 antivirüs ekranı çıkıyor ve bir anda bilgisayar reset atıyor kendine aynı olaylar tekrar yaşanıyor :hmmm :hmmm ne yapmak gerekir yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: wagh

Larismus

Larismus

Üye
kardesm eger bilgisayarlar hakknda bilgin varsa at formatı. en iyisi. pc rahatlar hem :)

zibidi39

zibidi39

Üye
bendede oluyo format atıom 1 ay gusel gıdıo 1 ay sonra yıne baslıo kednını kapamaya

Larismus

Larismus

Üye
ya zaten ben de ayda bir format atarm pcye en geç. siz de fazla bekletmeyin. bir yerden sonra ister istemez virüsler yerleşiyor pcye

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardesm eger bilgisayarlar hakknda bilgin varsa at formatı. en iyisi. pc rahatlar hem :)
gerçekten de oyle olucak galiba da tekrr progrmları kurmak feln zor geliyor bana :ehe telefonla ilgli programları felan yüklemiştim

--------------- Ekleme ---------------

ya zaten ben de ayda bir format atarm pcye en geç. siz de fazla bekletmeyin. bir yerden sonra ister istemez virüsler yerleşiyor pcye
benm pc cok saglam Maşallah yılda 1 yeter bence :) :oke:

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
Captain telefonla ilgili önemli dosyaların varsa recovery files programı ile kurtara bilirsin bilgi. :)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
işlemci aşırı ısınıyor olabilir . Kasayı temizlemeyi deneyin . Eğer temizlemekle sorunu çözemiyorsanız işlemci fanınızı kontrol edin ( kapak açıkken çalıştırın falan ) eğer bu konuda bilginiz warsa fanı söküp termal macunun durumuna bakıp duruma göre yenileyin .

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bilgisayarında ZArarlı Bir Yazılım Var Bu Yüzden Direk Reset Atıyor.

Çözüm ;

Bilgisayarı Güvenli Modda Çalıştır.Sonra Başlat >> Çalıştır >> MsConfig Yaz Enter A Bas Sonra Yukarıdali Sekmeden Başlangıç'a Tıkla "Tümünü Devre Dışı Bırak" Dedikten Sonra PC yi Normal Modda Çalıştır Sonra AVG İnternet Security 2011 İle PC'nin C Diskinin Tamamen Tarat :) Çıkan Virüsleri Sil Pc yi Yeniden Başlat :)

Sorun Çözülmüş Olacak :) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt