Bilgisayarım mp4 ümü görmüyor lütfen yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

rap95kolik

rap95kolik

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım mp4 ümü görmüyor lütfen yardımmm
bigisayarım bütün usbyle taktğm aygıtları görüyor faka mp4 ümü görmüyor mp4 ten kaynaklanan bir sorun değil biliorum çünkü başka bir bilgde dosya aktarımı yapabiliorum lütfen yardımmmmmmmmmm:ağlarım:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Varsa tanıtım CD'sini ya da sürücüsünü filan yükle.Birde aygıtı taktıktan sonra Aygıt Yöneticisi'ne bak , eksik sürücü görünüyor mu ?

rap95kolik

rap95kolik

Üye
    Konu Sahibi
bilg hiç bi şekilde görmüo ne donanım bulundu dio nede başka bşy mp4 tede bi değişme yok eskidn görüodu bi anda görmemeye başladı cd de yok

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bütün portlarda durum aynı mı ? Hiçbirinde mi çalışmıyor ?

rap95kolik

rap95kolik

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle

hdr...

hdr...

Üye
başka usb kablosuyla dene ;)

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
hacı gom player yükle

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ozaman ya sürücülerde çakışma vardır ya da işletim sisteminde sorun oluşmuştur.BIOS'u güncelle , olmazsa Acronis BOOT CD ile yedek al ve format at.Bakalım çalışacak mı ?

Davulbaz

Davulbaz

Üye
bazı marka mp4 lerin driverleri olmadan surucu olarak görünmüyor dostum markasını yazsaydın keşke driver arardık

hdr...

hdr...

Üye
Ozaman ya sürücülerde çakışma vardır ya da işletim sisteminde sorun oluşmuştur.BIOS'u güncelle , olmazsa Acronis BOOT CD ile yedek al ve format at.Bakalım çalışacak mı ?

diğer cihazları görüyormuş sadece mp4 ü görmüyormuş.

büyük ihtimal kabloda sorun vardır.yada mp4 ün usb girişi bozulmuştur.

arkadaş cvp yazmadığına göre sorunu çözmüş sanırım.

rap95kolik

rap95kolik

Üye
    Konu Sahibi
hyr çözülmedi şaşırtıcı olan aynı usbyle başka bilglerde de denedm çalışıor başka usb denedm bnm bilgde hala çalışmıo. mp4 de bi sorn yk daha yeni format attm bilge hala çözlmedi anlamadm gtti.

bratislav

bratislav

Üye
İnternetten bi bak mp4ünün kurulum cd si varmı?markanın sitesine gir olmadı genel arama yap varsa bilgisayarına yükle ve tekrar dene.Mesela benim nokiayı usb den bağlayınca donanımı yüklüyor içeriği açıyor,fakat samsung d900i yi bağladım görmedi.Cd sinden yükleme yaptım

Burak

Üye
internette cd si varmıymıs diye bir arastır.

gavvas

Üye
arkadaşlar benimde buna benzer sorunum var. İriver spinn mp4 kullanıyorum .bilgisayara bagladıgımda güc ,güç ve veri diye iki secenek cıkıyo ve iki secenekte de cihaz sarj oluyor ama hiç bir şekilde bilgisayar cihazı görmüyor.ne bilinmeyen aygıt nede ufak bi ses yani bilgisayardan tık yok.ama mp4 calısmasında hic bisey yok.yardımcı olursanız sevinirim cünkü aynı durum başkasinda da varsa cözüm olabilir.

Üst Alt