Bilgisayarım kendini sürekli yeniden başlatıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım kendini sürekli yeniden başlatıyor.
Power düğmesine basınca sürekli olarak kendini yeniden başlatıyor. Yardım ??

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bios açılıyor mu? siyah ekrandaki beyaz yazıları bahsediyorum buna benzer

u_cosar

u_cosar

Üye
bilgisayar ısısında bir değişme varmı bir bak belki aşırı ısınma yapıyor dur malum sicak havalar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
İşlemci soğutucusunu söktüysen tam takamamış olabilirsin.Güç kaynağının işlemci kablosunu ve anakart kablosunu'da kontrol etmende fayda var.

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci soğutucusunu söktüysen tam takamamış olabilirsin.Güç kaynağının işlemci kablosunu ve anakart kablosunu'da kontrol etmende fayda var.
Saol Deneyeceğim.

- - - Eklendi - - -

bilgisayar ısısında bir değişme varmı bir bak belki aşırı ısınma yapıyor dur malum sicak havalar

Isıdan olacağını sanmam 23-30 derece arası sıcaklık oluyor. 60a kadar doğru düzgün çalışıyordu. Tavsiyen için saol

- - - Eklendi - - -

bios açılıyor mu? siyah ekrandaki beyaz yazıları bahsediyorum buna benzer

Evet onlar açılıyor. Delete'ye basınca. Fakat bilgisayar kendini yeniden başlattığı için fazla kalma şansım olmuyor.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bilgisayarın içinde bir pil var onu bi sök tak yap tabi masaüstüyse. Olmadı bi format atar mutluluklar dilersin

Uhops

Uhops

Üye
:hmmmBelkide elektrik çok kısa bi süre içinde kesilip geldiği içindir veya powerde sorun vardır.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Konu yanlış yerde pc donanım teknik yardım bölümünde olması gerekirdi.

elitetr

Üye
Termal macununu yenile, işlemci fanındaki tozları temizle veya yeni bir soğutucu al. Ayrıca ram slotlarını da kontrol etmende fayda var

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
Söylediklerinizi Denedim Artık Çalışmaya Başladı. Allah Razı Olsun. 80-90 TL tamir parasından kurtardınız. :)

• Beğen
Tepkiler: NegroS

elitetr

Üye
Rica ederim :)

Üst Alt