Bilgisayarım açılırken kasadan drırıt diye ses geliyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım açılırken kasadan drırıt diye ses geliyor!!!
Herkese merhabalar.Geçen kardeşim bir arkadaşından oyun almış yükledim virüs varmış içinde sildim daha sonra oyunu.Daha sonraki gün bilgisayarı açtım açılırkenken ''drırıt'' diye ses geliyor aralıklı oluyor bu ses.Sinir oldum her açılışta çıkıyor.Ayrıca bilgisayarım çok yavaşladı.Ccleaner'ı açıyorum analize basıyorum ''Runtime Error!Program:C:\Program Files\Ccleaner\Ccleaner.exe R6002-floating point support not loaded'' bu hata çıkıyor daha sonra kapanıyor bu hatayı internetten çok araştırdım herkes farklı bir şey demiş virus programlarınıda denedim olmuyor düzelmiyor bir ara düzeldi sonra tekrar başladı.İnternet üzerinden oynanan ''Point Blank'' oyunu var onu açıyorum belirli bir yerden sonra hata veriyor kapanıyor internetin 4 ışığı yandığı halde yani internet olduğu halde sunucuya bağlanılamıyor siteye giriyorum birden site gidiyor anlıyacağınız internette arada gidiyor.Allah'ım napcam ben arkadaşlar nolur yalvarırım yardım edin sinir oldum kafayı yiyeceğim kardeşime kızıyorum onunda bir suçu yok:(Tek çare format mı yoksa.Napcam arkadaşlar nolur siz söyleyin şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim...

Perfect!

Üye
anakarttan ses geliyorsa bi bunlara bak

Sürekli Ses Güç kaynağı arızası
Birçok kısa bip Anakart arızası
1 uzun Bellek tazelenmesinde hata
1 uzun 1 kısa Anakart veya BIOS çipi arızası
1 uzun 2 kısa Ekran kartı arızası (Genellikle eski kartlardaki DIP switch kaynaklıdır)
1 uzun 3 kısa Ekran kartı arızası
2 uzun 1 kısa Ekran kartı arızası (RAMDAC kaynaklı (?) )
2 kısa Bellek parity (eşlik) hatası
3 kısa Belleğin ilk 64k'lık bölümünde hata
4 kısa Timer hatası
5 kısa İşlemci hatası
6 kısa Klavye işlemcisi hatası
7 kısa İşlemci hatası
8 kısa Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası
9 kısa BIOS ROM hatası
10 kısa CMOS okuma/yazma hatası
11 kısa Tampon Bellek Hatası

birde bu programı dene sistem hataları için

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
anakarttan ses geliyorsa bi bunlara bak

Sürekli Ses Güç kaynağı arızası
Birçok kısa bip Anakart arızası
1 uzun Bellek tazelenmesinde hata
1 uzun 1 kısa Anakart veya BIOS çipi arızası
1 uzun 2 kısa Ekran kartı arızası (Genellikle eski kartlardaki DIP switch kaynaklıdır)
1 uzun 3 kısa Ekran kartı arızası
2 uzun 1 kısa Ekran kartı arızası (RAMDAC kaynaklı (?) )
2 kısa Bellek parity (eşlik) hatası
3 kısa Belleğin ilk 64k'lık bölümünde hata
4 kısa Timer hatası
5 kısa İşlemci hatası
6 kısa Klavye işlemcisi hatası
7 kısa İşlemci hatası
8 kısa Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası
9 kısa BIOS ROM hatası
10 kısa CMOS okuma/yazma hatası
11 kısa Tampon Bellek Hatası

birde bu programı dene sistem hataları için

çok sağolun kaç kere ses geldiğine bakcamda bu kısa uzun onu nasıl anlıyacağım :)Bu arada bende programı var ama bu sürüm değil herhalde birde bilgisayara bir şey oldu bazı programları açmıyor neyse bakıcam denicem

paradox07

paradox07

Üye
valla kardeş bende de geliyor o sesten.Allah'a şükür şimdiye kadar bi şey olmadı.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
eğer ses bip değilse yani bir hoparlörden çıkmıyorsa disket sürücüsünede bir bak derim tabi eğer varsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt