Bilgisayardan telefonu yönetme | MobileGo (Türkçe) 1.1.0 | WİFİ ve USB ile bağlanma resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilgisayardan telefonu yönetme | MobileGo (Türkçe) 1.1.0 | WİFİ ve USB ile bağlanma resimli anlatım
Android telefonunuz ile pc arasında bağlantı kurarak tüm verilerinizi kolaylıkla yönetebileceğiniz MobileGo uygulaması artık tamamen Türkçe

Bağlantı anlatımına geçmeden önce uygulama özellikleri hakkında bir kaç bilgi vermekte yarar var.

Kişiler
Sms
Müzik
Filmler
Resimler
Uygulama

Sekmeleri arasında geçiş yaparak düzenlemeler yapın ( Pc den dosya aktarma, yedekleme, pc üzerinden sms gönderme vb. )

Uygulama telefonunuzun ekran görüntüsünü alarak kaydetme özelliğine de sahiptir.

Kurulum işlemi ve USB bağlantısı:

Öncelikle Kies ile telefonumuzu bir defa pc ye bağlamamız gerekiyor, cihazımıza ait sürücülerin yüklenmesi için. Kies'i indirebilirsiniz (Daha önce bağladıysanız burayı atlayın) Sürücülerin yükleme işlemi bittikten sonra Kies ten çıkıp usb yi çıkarın.

Alttaki bağlantılardan MobileGo ve Türkçe yamasını indirip kurun

(Türkçe çeviride emeği geçen arkadaşa teşekkürler)

Uygulamayı ve TR yamasını bilgisayarınıza kurduktan sonra MobileGo yu çalıştırın
Telefonunuzdan sırasıyla menü / ayarlar / uygulamalar / gelişim / usb hata ayıklamayı aktif edin ve usb kablosunu pc ye bağlayın
Uygulama direk telefonunuzu tanıyacak ve resmini gösterecektir, telefonunuzun resmine tıklayın, böylelikle usb ile bağlantı işleni tamamlanmış oluyor.

Dilerseniz Maxicep.com yazan yere istediğinizi yazabilirsiniz telefonunuzun ismi olarak.

WİFİ ile BAĞLANTI:

Kabloyla uğraşmadan telefonunuza bağlanmak için bilgisayar ve telefon aynı Wireless üzerinden bağlı olmalıdır.

Bunun için ihtiyacımız olan program ise Virtual wifi router (Windows 7 nin bilgisayarlar arası ağ bağlantısını Android cihazlar görmediği için bu tarz programlarda işimizi görebilir)

Eklentiden ''Virtual wifi router.rar dosyasını indirin ve çalıştırın,
açılan ekranda next step deyip devam edin ve en son install now a tıklayın

Bildirim alanında uygulamanın simgesi görünecektir

Simgeye tıklayın ve açılan pencerede cofigure butonuna basın wifi ağına bir ad verin
en az 8 haneli bir şifre belirleyin ve doğrulayın son olaran setup hostpod u tıklayın, biraz bekleyin, bir süre sonra tamamlandığını gösteren bir bildirim alıcaksınız

Şimdi telefonumuzundan wireless ağımıza bağlanalım.

(Cepten internet paketi olayanlar yada yetersiz kalan bu yöntemle nete de bağlanabilirsiniz Android cihazınız ile marketten dosya indirebilirsiniz)

Pc ile telefon arasındaki WİFİ bağlantımızı yaptığımıza göre MobileGo ile telefonu Wifi üzerinden bağlayabiliriz.

Telefonumuzun menüsünden (son yüklenen uygulamalardan) MobileGo yu bulup açın wifi conection tıklayın geçici bir şifre üretecek

Pc den MobileGo yu açın
Wifi bağlantısı kısmında ''lütfen şifre girin'' yazan yere biraz evvel üretilen şifreyi yazın ve bağlan ı tıklayın .

Wifi ile bağlantı işlemi de tamamlanmış oldu ..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi, CV-Aurora, aykutozkann ve 2 diğerleri

fatih24500

Üye
Emeğe Saygı Lütfen kaynak Gösterin:

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emeğe Saygı Lütfen kaynak Gösterin:

Zaten Türkçe çevirinin bana ait olduğunu söylemedim, çeviren arkadaşa teşekkür ettim konuda.

Ayrıca wifi ile bağlama işlemide ayrıntılı olarak anlatılmıştır. Önizlemeler ve anlatım tamamen bana aittir.

Peocawe

Peocawe

Üye
Teşekkürler.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
Türkçe Yamanın linki mi ölmüş?

xyzcba

Üye
Tr yama linki ölmüş. yenilemeniz mümkün mü?

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En kısa zamanda upload ederim.

bursa1616

bursa1616

Üye
tr yama :(

nurullah_kk

Üye
Ellerinize sağlık. Tam aradığım uygulama olmuş...

Anqer-X

Anqer-X

Üye
tr yama yok baskan..link sizlere ömür

alici-35

alici-35

Üye
Hocam bu programın s^^3 için olanıda mevcutmudur acaba ???

bydvd

bydvd

Üye
emeğine sağlık ama tr yama ölmüş yeniden yükleye bilirmisin

sek00

sek00

Üye
Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı. Böyle bir uyarı var ve açılmıyor.

etna81

etna81

Üye
Sadece samsunglar için mi htc kullanamaz mı ? Kiesden dolayı soruyorum

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye

Üst Alt