Bilgisayardan telefonu kontrol etmek ? ( İstek )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardan telefonu kontrol etmek ? ( İstek )
Arkadaşlar Nokia c7 telefonumu , bilgisayardan nasıl kontrol ederim _? ekranını görerek ?
Mousela ; ekrana tıklıyormuşcasına kontrol edebilmek ?
Klavyemle klavyesini kullanabilmek ?
Bildiğimiz telefonu sadece ekranından değilde pcden kontrol etmek istiyorum bu mümkünmüdür programı vb birşeyleri var mı ?
teşekkürler

dingil34,5

dingil34,5

Üye
ya kardeş vardı öyle bi program da ben yüklemeyi denemiştim sertifika sorunu çıkarmıştı olmamıştı :hmmm

serkanet

Üye
n8 in olsaydı hdmi diyecektim ama svideo(kulaklık girişinden) ile analog olarak c7 yi televizyona bağlayabiliyorsan geriye bi kablosuz mouse klavye seti kalıyor ben öyle yapıyorum

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
n8 in olsaydı hdmi diyecektim ama svideo(kulaklık girişinden) ile analog olarak c7 yi televizyona bağlayabiliyorsan geriye bi kablosuz mouse klavye seti kalıyor ben öyle yapıyorum

kablosuz klavye ve mouse ? bunlar ne kadar patlıyor ve çalıştırabilmek için ne almam gerekli tam olarak ?

serkanet

Üye
analog olarak tv ye bağlayabiliyorsun telefonu kulaklık girişinden sonra ayarlardan tv çıkışını açıyorsun kablosuz klavye mouse ilede telefona bağlanıp kontrol edebilirsin marka ve modele göre fiyatları değişiyor

• Beğen
Tepkiler: ownmyofmyowner
SilentOne

SilentOne

Üye
mazemler tv -out cable
otg kablosu
bluetooth fare
normal klavye tmmdır alsana pc :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen yha :D

serkanet

Üye
usb on the go pc ye bağladığın porta o kabloyu takıyorsun ucunada mouse klavye flash disk ne istersen takıyorsun telefonu kontrol ediyorsun

• Beğen
Tepkiler: ownmyofmyowner
selimcagri

selimcagri

Üye
benimde telin dokunmatiği çalışmıyo parçanın kablosu koptu da :ehe onun için pcden herhangi bi prog yüklemeden halledebiliyohmu şimdiden:tşk:

qsaw

qsaw

Üye
Arkadaşlar Nokia c7 telefonumu , bilgisayardan nasıl kontrol ederim _? ekranını görerek ?
Mousela ; ekrana tıklıyormuşcasına kontrol edebilmek ?
Klavyemle klavyesini kullanabilmek ?
Bildiğimiz telefonu sadece ekranından değilde pcden kontrol etmek istiyorum bu mümkünmüdür programı vb birşeyleri var mı ?
teşekkürler
arkdaşım sen telefonu bilgisayar gibi kullanmak mı istiyorsun yoksa bilgisayardan verilerine felan erişip bilgisayarda bir pencere şeklinde kontrol etmekmi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
usb ile bağlayıp remote professional ile kontrol edebilirsin ekranı klavye olmuyo sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt