bilgisayardan ses gelmiyor yardım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2274418

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bilgisayardan ses gelmiyor yardım!!!
arkadaşlar lütfen yardım edin.bilgisyardan ses önce 1 saniyelik hışırtılı geliyor sonra hiç gelmiyor.1 aydır oluyor.conexant smart audio hd kullanıyorum. sistemim:
  • İşlemci : İntel Core i5
  • RAM : 4 GB-DDR3-2.7 GHZ
  • Ekran Kartı : Nvidia Geforce GT 540M 1GB
  • Laptop bilgisayar
  • hoparlör:harici değil

driverini yeniden yukle olmassa hoparlorunun saglamligina emin ol msla kulaklik tak kulaklikta duzgun geliyosa hoparlor problemlidir

Yazılımsal bir sorun olduğunu anlamak için driverleri kaldırıp baştan kurmalısınız. Artı , güçlendirici ses programlarını silin , bazen hata yaratabiliyorlar. Ses bu şekilde de düzelmiyorsa arkadaşın dediği gibi bir kulaklık takın ve sesin onda gelip gelmediğini kontrol edin, geliyorsa sorun hoparlörde demektir. Eğer onda da gelmiyorsa ' Ses Kartı ' yanmış olabilir

Silinen Üye 2274418

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ilk önce cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.benim sorunum zaten hoperlördeydi.1 aydır kulaklıkla kullanıyodum.eğer hoparlörde sorun varsa ne yapmam gerekir???

Yeni bir hoparlör alman gerekir arkadaşım

toxin148

Üye
Arkadaşım denetim masası/ses/hoparlörlerini kontrol et ve çalıştırdan dxdiag yaz ve ses bölümüne gir ne yzıyosa bana söyle

----------Eklendi @ 13:00:25 ---------- Yazıldı @ 12:59:21 ----------

böyle bir şey banada olmuştu format attım

Donanım arızası ayarlardon düzeltilemez(tabi donanım arızasıysa).Hoparlörünü başka pc de dene onda da çalışmassa hoparlörün bozuktur

toxin148

Üye
kulaklıktanda gelmiyorsa hoparlördende gelmiyorsa format attır bana aynı şey oldu format attırdım düzeldi ses kartın yanmamıştır (pc laptopmu?)

----------Eklendi @ 13:06:32 ---------- Yazıldı @ 13:05:29 ----------

arkadaşım donanım arızası olduğunu nereden biliyorsun yaw şu laptopmu kasalımı?

donanım arızası diyebiliyorum çünkü adam kulaklıkla ses aldığını söylüyor

yeauw

Üye
kardeş cezim kulaklıkta çalışıyosa formatla düzeleceğini sanmiyorum driver la da sanmıyorum kulaklık gelen sesi direk verir ama hoparlör ses güçlendirmek için vardır oyuzden kulaklığı fişe takmıyok bunu bilmeyen yoktur yani demek istediğim kulaklık çalışıyosa kesin hoparlrde sorun tabi bilgisayar masaüstü ise

Silinen Üye 2274418

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
laptop kullanıyorum.ben laptopun kendi hoparlöründen bahsediyodum.harici değil yani.birde ben ses simgesine tıkladığımda karıştırı açıyorum.orda hoparlör sistem sesleri yazıyo ama yazıda bide kare işareti var.virüs olabilirmi acaba?? ben tarattığımda bişey çıkmıyo.(bullguard ile)

toxin148 dxdiag da böyle yazıyo:

Ad:conexant smart audio hd
donanım kimliği:hdaudio/func_01&ven_14f1&dev_5069&subs
üretici kimliği:1
ürün kimliği.100
tür:wdm
varsayılan aygıt: evet
sürücüler:

ad:chdrt64.sys
sürüm:8.54.0000.0000(türkçe)
tarih:01.09.2011 02:22:31
WHQL Logolu:evet
diğer dosyalar:
sağlayıcı.conexant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...