Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayardan iyi anlayanlar yardım..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan7726
Üye
Konu Sahibi
bilgisayardan iyi anlayanlar yardım..
bende 20 gb harddisk wardı kuzen kendi kullandıgı eski harddiskini werdi 80gb ben onu bagladım bios ayarlarında gösteriyor ama açılmıyor format atmak isteyincede harddisk bulunamadı diyor ne yapmam lazım
ωίт¢н кίηg
Üye
ikisini bir taktıysan birini master birini slave yaptınmı jumper ayarlarından
asusxseries
Üye
gsatar arkadaşıma katılıyorum birinin jumperi 1 de ikincininde 2 bölümde olacak
Odysseus
Üye
Sorun jumper ayarlarında. Ana harddisk olarak kullanacağınız diski master diğerini ise slave yapıp sorunu giderebilirsiniz. Nasıl yapılacağınız bilmiyorsanız yazın onu da anlatayım
Atakan
Üye
format sırasında kullandığınız xp cd sinin sata dirverleri olması lazım yoksa kurulum başlar fakat bölmeye çalıştğınızda sata disk bulunamadı uyarısnı alırsınız.sizin hardiskiniz sata olduuğu için sata driverleri xp cd si ile kurulum yapın.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Derdini Gayet İyi Anlıyorum... Bende GHOST Atmak İçin Bu Yöntemi Kullanıyordum... 20 GB Olan HDD Aynı Şekilde Kalsın... IDE Kablosunun Öbür Ucunada 80 GB Olanı Tak... Fakat 80 GB Olanın Arkasındaki JUMPER' ı Sök... Bu Şekilde Görmesi Lazım... Denedikten Sonra Bi Sonuçları Yazarsan Daha İyi Yardımcı Olabiliriz...
kKORAY06
Üye
kardeş en iyisi sen elleme başına daha büyük bi det açılması içten bile deil git iyi bi teknik serwise ordan yaparlar oke