Uygulama bilgisayardaki uygulamaları tele atıp çalıştırmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuf011

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardaki uygulamaları tele atıp çalıştırmak
arkadaşlar muhtemelen bu konu bi yerde açılmıştır çok yerde gördüm fakat anlamadm başka sitelerdede gördüm

lütfen yardım edin mesela android uygulamalar sayfasnda pro uygulamalar verilmş bilgisayara torrenttende indirdim pro uygulamalar fakat harici sd karta atıp yükledgim zaman açılınca sorun veriyor. mx player pro gibi asphalt 7 gibi.. lisans falan diyor. sizler nasıl pro uygulamaları kullanıyorsunuz.

sadece applanettekiler çalıştı bilgisyarımda indirdiklerimi çalştrma ihtimalim yokmu şimdiden sizlere çok teşekkür ederim.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Oyunu indirdiğin konudaki anlatımları eksiksiz bir şekilde uygularsan hiç bir sorun olmaz. :oke:

• Beğen
Tepkiler: serif55
Pianist07

Pianist07

Üye
Lucky Patcher kullan :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Blackmart kullan.

yusuf011

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu indirdiğin konudaki anlatımları eksiksiz bir şekilde uygularsan hiç bir sorun olmaz. :oke:

torrentte hiç anlatm yazmıyor kardeş :D

- - - Eklendi - - -

aradgm blackmart yada lucky falan deil sadece bilgisayarımdaki arşivi yüklemek istiyorum :(

avcitalip

avcitalip

Üye
benim imzam hiç dikkatini çekmedi mi ?

:oke:

- - - Eklendi - - -

indirdiğin apk yi direk telefonuna usb kablosuyla at sonra sorunsuzca kur bazı apkler (genelde oyunlar oluyor) internetten dosya indirmek istiyorlar bu onların asıl dosyaları bu dosyaları indirebilmesi için wi-fi yi aç ve inmesini bekle sorunsuzca kullanırsın

bazı uygulamalar ve oyunlarda problem var kabul ediyorum ama geneli sorunsuzdur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt