Bilgisayardaki rehberi telefona aktarma !? (acil)

Sponsorlu Bağlantılar

mah23442344

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki rehberi telefona aktarma !? (acil)
ARKADAŞLAR N8 TELEFONUMDAKİ REHBERİ SENK. EDEREK BİLGİSAYARA AKTARDIM YANİ ŞU ANDA NOKİA SUİTE DE GÖRÜNÜYOR. Telefona format attım ve rehber gitti . Bilgisayardaki senk. yaptığım kişileri nasıl tekrar yükleyebilirim ????

- - - Eklendi - - -

up beyler hadi çok acil !

anılbaran

anılbaran

Üye
valla uzun zaman oldu kullanmayalı .Tam hatırlamıyom ama tekrar yükle gibi bi seçenek falan vardrı

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia Suite'e attığın rehberini al. Telefonunu bağla. Rehber sekmesinden tüm o rehberdeki kişileri seç ve telefondaki rehber şeklinde görünmesi gereken bir yere sürükle bırak.

korumasiz

korumasiz

Üye
N8 Kullanıcısıyım suite ile bende yedekleme yapıyorum..Telefonundan Varsayılan Hafızayı telefon olarak ayarla usb ıle suıte baglan rehberı senk. et e tıkla kendılıgınden gelıyor.herhangı bır aktarma yapmana gerek yok..eğer olmazsa cvp yaz

mah23442344

Üye
    Konu Sahibi
sorun halledilmiştir konu kapanabilir.

- - - Eklendi - - -

N8 Kullanıcısıyım suite ile bende yedekleme yapıyorum..Telefonundan Varsayılan Hafızayı telefon olarak ayarla usb ıle suıte baglan rehberı senk. et e tıkla kendılıgınden gelıyor.herhangı bır aktarma yapmana gerek yok..eğer olmazsa cvp yaz

evet aynen öyle yaptım sorun halloldu çok teşekkürler kardeşim

korumasiz

korumasiz

Üye
N8 Kullanıcılarına Can Feda :) diğer senk. işlemlerini de böyle yapıosun..foto ve videoları genelde ayrı ayrı klosorler halınde ayırır tek ana klosorde bırlestırıp yapabılırsın sana kalmış.

Üst Alt