Bilgisayarda Ses Kesilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

husnu

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda Ses Kesilmesi
arkadaslar bilgisayarda winamp veya mplayer açıkken durduk yere ses kesiliyor ekranda sarkı veya goruntu devam ediyor yani calıstıgı gorunuyo ama ses yok.ackapada duzeliyo sonra tekrar oluyo.sorun ses kartındamı yoksa surucusundemi neyapmaliyim bilgisayar yeni formatlı yardım ederseniz sevinirim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sürekli mi böyle yoksa sadece bilgisayara bir şey yüklerken mi böyle oluyor?

gknky

gknky

Üye
ses kartını güncelle
yada hopörlörde bi sorun vardır

husnu

Üye
    Konu Sahibi
hoparlörde sorun yok.sarkı dinlerken ses kesiliyo ama winampta saniyeler devam ediyo yani sadece sesle ilgili sorun var.sorun sizce ses kartındamı yoksa driver damı

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Winamp dosyaları zarar görmüş olabilir. Winamp'ın silip yeniden kur. eğer aynı hata devam ediyorsa bu sefer windows mediaplayerde aç yine bu şekil tekrarlama yaparsa ya ses kartında sorun var demektir ya da bilgisayarın gidici demektir. yani bir yerden wirüs falan bilgisayar zarar vermiş demektir.

askkopat

Üye
reset atıldığında tekrar ses normale dönüyor ve sonradan tekrar aynı sorunu yaşıyorsan virüs var demektir format attığında modemide resetlemek gerekiyor yoksa sorun devam ediyor

kanarya_44220

kanarya_44220

Üye
kabloları kontrol ettinmi temassızlık vardır hareket urumunda sökülebilir

byyucel

Üye
Bilader aynısı banada oluyodu o ekran kartından ekran kartı soğuk tutman lazım yani fanı yoktur! ona fan takarsan ısınmaz böylece ses de gitmez ekran kartı ısınıyo die ses keseliyo haberin olsun...! sorun burda

Mur4TxL

Üye
Byler Benim Laptoptan Bişiler Silmiştim en son Sonra Ertesi gün ses filan yoktu acaba yanlıs bişemii sildim eğer silmissem bana bir link verin Lütfen:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

Herşey Son Ses Fakat Tık Yokk :angry::angry::angry:

crazy_tramp

Üye
benim de pc den hiç ses çıkmıyo kolonlarda sorun yok kulaklık ta tkıyorum durduk yere gitti driver ını da silip baştan yüklüyorum gene ses yok acaba neden yazarsanız sevinirim

ziya686

Üye
byucel allah razı olsun denemediğim yol kalmadıydı sağolasın:oke:

Üst Alt