Bilgisayarda olanlar bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda olanlar bakabilir mi?
merhaba arkadaşlar 2gündür şunu indirmeye çalışıyorum ama 500mb a gelince Indirme Iptal oluyor evde net yok telefondan indiriyorum o da sorun oluyor

aşağıdaki linkteki dosyayı indirip 2 part yapıp tekrar mediafire ye upload edebilecek var mi lütfen yardıma ihtiyacım var somuru:

link:

Son düzenleme:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hangi Oyun Bu?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
euro truck simülatör 2 :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Forumda Bu Paylaşima İzin Varmiki @Halit O İndirip Konu Açsam Olurmu :hmmm
verdiğim link oyun linki değil ki oyunun harita modu :) oyun mevcut bende ama bu haritayı indiremedim 2part olsa indiririm ama yapamıyorum o yüzden biri indirip 2part yapıp yüklerse sevinirim :tebessüm:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Dosya 7zip arşivinden çıkınca 3.40 gb oluyor iyi sıkıştırmışlar :o

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
3.40Gb mı :o nasıl olacak bu yaa indiremiyorum zıkkımı :bilmm

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben İndiririm Olmazsada

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
bu tsm mapin yeni sürümü çıktı bunu indirme zaten. oyun sürümün kaç 1.12 yaptın mı? Eğer yaptıysan bu sürümü indirme yeni sürümü var tsm nin onu indir

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
bu tsm mapin yeni sürümü çıktı bunu indirme zaten. oyun sürümün kaç 1.12 yaptın mı? Eğer yaptıysan bu sürümü indirme yeni sürümü var tsm nin onu indir
linki varmı acaba sürümü 1.12 yaptım :tebessüm:
bunu buldum bu mu acaba ?

link:

yardıma ihtiyacım var arkadaşlar dosyayı indiremiyorum lütfen yardım edin :züü: somuru:arkadaşlar verdiğim son yorumumdaki linkte mevcut olan haritayı torrent olarak indireceğim dosyayı torrent yapabilir misiniz yapılır mi yani?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Benim dediğim sürüm bu ve benim indirdiğim linkte bu gerçi sonra sildim de :D ben torrent yapmayı bilmiyorum

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu Sahibi isteği üzerine :locked2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ___kaptan___
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt