bilgisayarda cepnet (acil rica ediyorum ilgilenin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarda cepnet (acil rica ediyorum ilgilenin)
arkadaşlar şimdi ben kendime yeni bir hat çıkartsam sonra ona aylık cepnet yaptırsam 8 liraya
bi de gitsem bi 3g modem alsam vodafonedan 60 liraya
simi modeme takıp 3g modemle bilgisayardan internete bağlanabilir miyim?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Modem neden alıyorsun ki, telefonla bağlan, Modemle ile daha hızlı bağlanmazsın.

Olurmu dersen olur bağlanırsın.

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
ama sadece dort gb icin bile otuz kirk lira aliyolar boyle olur dersen harlcigimla bi modem alip kullanicam

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Bence`De telefonla Bağlan...

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
ama arkadasim parkta filan modem daha pratik ama 3g paketlerinde 1 gb bile 9 tl iken bu neden bu kadar ucuz

lgkg300

lgkg300

Üye
Telefon ile girmeni tasiye ediyorum. neden mi?
çünkü telefon ile hem görüşme yapabilirsin 3g açıksa (aynı anda) hem de sms gönderebilirsin.
vodem ile sadece sms gönderebilirsin. ve 65 TL ye kıyma. kaldı ki bu cepnet olyı biterse vodem elinde kalır.

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardeş bugün vodafone a gittim sordum vodeme takıp kullanamazsın dedi telefonumu modem olarak tanıtsam dedim cevabı edge hızında yavaş internetti
son bi sorum var baslık açmayayım dedim ben telefonu aldığımdan beri (1 ay oldu) internete bedava giriyordum vodafone live üzerinden ama şimdi giremiyorum ücretli oldu nedir bu anlamadım
:off:

alihan544

Üye
vodafonun 31 ocağa kadar ücretsiz sunduğu süper internet kampanyası reklamsız ve duyurusuz 15 marta kadar uzatılmıştı. o yüzden live ayarları ile bir çok kişi ücretsiz girdi. ama artık oda ücrete tabii.

greenmile

greenmile

Üye
haklısın kardeş bugün vodafone a gittim sordum vodeme takıp kullanamazsın dedi telefonumu modem olarak tanıtsam dedim cevabı edge hızında yavaş internetti
son bi sorum var baslık açmayayım dedim ben telefonu aldığımdan beri (1 ay oldu) internete bedava giriyordum vodafone live üzerinden ama şimdi giremiyorum ücretli oldu nedir bu anlamadım
:off:

kim demişse yanlış demiş aylık cepnet yapıp sim kartını vodeme takıp kullanabilirsin ben bi ara kullanmıştım mesela;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt