Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarda android marketten uygulama indiriyorum telefona gönderildi diyor ama gelmiyor telefona
Sponsorlu Bağlantılar
xxsuxx2121
Üye
Konu Sahibi
Bilgisayarda android marketten uygulama indiriyorum telefona gönderildi diyor ama gelmiyor telefona
?
TaZZzZ
Üye
telefonun internet bağlantısı üzerinde bi sorun olabilir..
yada telefonundaki markette hesabın açık olmaya bilir..
telefondan girip bir uygulama yüklemeyi dene sonra bilgisayardan başka uygulama dene tekrar..
telefonun internet bağlantısı üzerinde bi sorun olabilir..
yada telefonundaki markette hesabın açık olmaya bilir..
telefondan girip bir uygulama yüklemeyi dene sonra bilgisayardan başka uygulama dene tekrar..
taz ın söylediğine kesinlikle katılıyorum. telefonun eğer wifi ile bağlı değil ise ayarlar-kablosuz ağ-mobil ağlar- paket veri yi açman gerekiyor. açtıktan sonra uygulama gelecektir. wifi ile bağlı isen wifi yi aç ve android markete telefondan bir kerelik giriş yap.zaten ondan sonra hep giriş yapılmış olarak gözüküyor ki zaten uygulamayı marketten telefona gönderirken orada senin telefonun gözüküyor. umarım yardımcı olabilmişimdir
muharrem19811
Üye
Telefonun root lumu rotlu değilse aynı sorun oluyor çünki
ne alaka?
rootla felan ılgısıyok dıger arkadasları dedıgını yaparsan sorun kalmayacaktır
serif55
Üye
Büyük ihtimalle Arka Plan Verisi kapalıdır arkadaşım marketten bişi indirmen için bu ayarı açman gerekli çünkü internet bağlantılarında sorun yoksa bu ayarı açıp bi denermisin?