bilgisayara yazilan herseyi kaydeden program onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara yazilan herseyi kaydeden program onerisi
Arladaslar benim pcye ablam sifre koydu ve benim bu girilen sifreyi pfrenmem gerekiyor ophcrack kullandim ama olmadi bana doyle bir program lazim.
Pc nin acma tusuna bastiktan sonra girilen herseyi kaydeden bir program.
Simdiden tesekkurler.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
şifre kırma programı var istersen

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
valla aklımda mantıklı bir yol var ama hiç denemedim olur mu bilmiyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Keylogger programları ile öğrenemezsin kardeşim onlar windows açıldıktan sonra devreye giriyor. Şifreyi anca kaldırabilirsin kardeşim

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Keylogger programları ile öğrenemezsin kardeşim onlar windows açıldıktan sonra devreye giriyor. Şifreyi anca kaldırabilirsin kardeşim
usta benim aklıma şöyle birşey geldi x programı ile bilgisayarı boot edip yerel disk c bölümünde şifrelerin kayıtlı olduğu sam dosyasını klasöru ile beraber bir belleğe kopyalayıp ardından bir y programı ile şifreyi kırmak ve şifresi kırılmış haldeki sam dosyasını başka bir belleğe kayıt etmek.işimiz olduğu zaman kes yapıştır yaparak kilitleri açsak işimiz bitince orjinal sam dosyasını diğeri ile değiştirsek olur mu mantıklı geldi bana

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
usta benim aklıma şöyle birşey geldi x programı ile bilgisayarı boot edip yerel disk c bölümünde şifrelerin kayıtlı olduğu sam dosyasını klasöru ile beraber bir belleğe kopyalayıp ardından bir y programı ile şifreyi kırmak ve şifresi kırılmış haldeki sam dosyasını başka bir belleğe kayıt etmek.işimiz olduğu zaman kes yapıştır yaparak kilitleri açsak işimiz bitince orjinal sam dosyasını diğeri ile değiştirsek olur mu mantıklı geldi bana
hocam banada mantikli geldi biraz daha aciklar misiniz sam dosyasi falan nerede?
peki hocam ben windows 8.1 kullaniyorum pcyi acsam o keylogger programini baslatsam sonra pcyi kitlesem ablama gelip tekrar actirsam ise yarar mi?

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
en son ekim ayında girdim ama yanlış hatırlamıyorsam system32/config içinde olması lazım ama normal olarak göremezsin gizlidir

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
en son ekim ayında girdim ama yanlış hatırlamıyorsam system32/config içinde olması lazım ama normal olarak göremezsin gizlidir
Hocam sizin dediginiz is zor eger keylogger kullanan arkadaslar varsa bana bi pcyi kitleyip sifreyle acinca kaydediyor mu onu deneyebilir misiniz? Simdiden tesekkurler.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
aslında zor değil denemedim ama çalışırsa 1 dk da aç kapa yaparsın.yok olmaz diyorsan al bi hdd-sdd tak kasaya.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
hocam banada mantikli geldi biraz daha aciklar misiniz sam dosyasi falan nerede?

peki hocam ben windows 8.1 kullaniyorum pcyi acsam o keylogger programini baslatsam sonra pcyi kitlesem ablama gelip tekrar actirsam ise yarar mi?
O zaman olabilir kardeşim. Yalnız keylogger programı ile şifreyi alır almaz kaldır programı. Bu arada virüs programın varsa devre dışı bırak.
@Alo_Azrail denemek lazım denemeden bişey diyemem

ByKatre

ByKatre

Üye
o sami alıp işi halledip koymak olur :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
yarın denerim okulda kırmıştım oranınkini :) mantık güzel ama :ehe

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
aslında zor değil denemedim ama çalışırsa 1 dk da aç kapa yaparsın.yok olmaz diyorsan al bi hdd-sdd tak kasaya.
hocam benimkisi laptop siz bana bi o sam dosyasi uzerinden yardimci olur musunuz?
Hocam sam dosyasi olayini bi anlatir misiniz detayli olarak? O yolu deneyeyim.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt