Öneri BİLGİSAYAR TELEFONU GÖRMÜYOR?

Sponsorlu Bağlantılar

doru01

Üye
    Konu Sahibi
BİLGİSAYAR TELEFONU GÖRMÜYOR?
Arkadaşlar s3 telefonumu bilgisayara taktığımda " bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan Windows bu aygıtı tanımadı" diye ileti alıyorum bu neticede de telefon içeriğini göremiyorum.Sorunun telefondan kaynaklandığını zannetmekteyim bilgisayardan olsa arkadaşların telefonunu görmezdi diye düşünüyorum.
 


bahaddin53

bahaddin53

Üye
Bağladığın Usb kablosunda ariza olabilir.Ama zannetmiyorum Telefona takilan kisimda yani şarj giriş kısmında vardır bi sorun oraya baktırmanda fayda var..
 

doru01

Üye
    Konu Sahibi
ancak arızalı olsa telefonu şarj etmez diye düşünüyorum..
 
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Önce samsung driver usbyi kur yada kiesi sonra farklı usb girişinden tekrar dene
 

seyits

Üye
ya arkadaşlar.. ben de tlf nu pc takıyorum,bir müddet hafıza kartına kopyamadan sonra,cihazın sd kart kısmı hariç hafıza kartını pc de ve aynı anda tlf num da, sanki içinde hiçbir şey yokmuş gibi Bomboş görünüyor. Ve tlf hafıza kart kısmı bomboş gözükmeden önce, tlf ekranında 'Galeri durduruldu' yazısı beliriyor ve hafıza kartı boş muş gibi gözüküyor. Tlf nu mu aç kapat yapınca da, tekrar düzeliyor. (tlf note2 v4.3 harici hafıza kartım 64 gb,ama hafıza kartımda 400mb ım boş) hafıza kartımın dolu olmasından değil onu biliyorum, bu 1 aydır böyle. herhangi bilgisi olan var mı???
 
fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye

bu sitedekini indirip tekrar denesene dostum . bende aynı hatayı alıyodum ama düzeldi .
 


Üst Alt