Bilgisayar Sistemine Erişemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bilgisayar Sistemine Erişemiyorum
Arkadaşlar bilgisayarın tek kullanıcısı olduğum halde Sistem araçlarını kulanmak istediğim zaman yada ayarları değiştirmek istediğim zaman izin verilmiyor bilgisayar yöneticisine başvurun yazıyor ne yapmam gerekiyor yardım pls..
 

sweetos

Üye
İlk olarak başlat/denetim masası/kullanıcı hesaplarından yeni bir hesap açın.Hesabı açtıktan sonra PC'nizi baştan başlatın.İşe yaramaz ise ;

Bilgisayar başlarken F8 ile güvenli moddan giriş yapın.Administrator yazın ve tamam deyin.Başlat/Denetim Masası/Kullanıcı Hesaplarından yeni bir yönetici hesabı açın.

Eğer bundan da sonuç alamazsanız, başlat/tüm programlar/donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme yapın.Sistem geri yükleme yapmadan önce önemli belgeleriniz, programlarınız var ise bunları yedekleyin veya bir CD/DVD'ye yazdırın.
 
    Konu Sahibi
Sistem geri yükleme ve yeni hesap oluşturmama izin vermiyor. Bilgisayardaki tek yönetici benim zaten tek kullanıcı da benim ama yönetici olduğum halde bu işlemi sadece yönetici yapabilir izin verilmiyor diyor ve hiçbirşey yapamıyorum internet explorer anasayfasını bile değiştiremiyorum kendi kendine takatuk.net oldu anasayfa ve değişmiyor. Sonuç olarak virüs girdiğini düşünüyorum tek çözüm format mı ???
 

sweetos

Üye

Dipnot : Onarım yapmadan önce önemli belgeleriniz, programlarınız var ise yedekleyin veya CD/DVD'ye yazdırın.

Hayır tek çözüm format değil.Sürekli format atmak HDD'in ömrünü kısaltır.Onun için İşletim Sisteminizin CD'sini sürücüye yerleştirmeden önce BIOS'tan önceliği CD-ROM 1 st Boot Device yapın.Bunu Boot sekmesinden yapacaksınız.Çıkarken F10 ile kaydetmeyi unutmayın.Sonra onarım yapabilirsiniz.

Kaybolan veya zarar gören sistem dosyaları geri kopyalanacaktır.Bu işlemi yaptıktan sonra güncel Antivirus programı ile sistem taraması yapabilirsiniz.
 
    Konu Sahibi
Teşekkürler deniycem
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...