yasin2009
Üye
bilgisayar programcılığı
slm arkadaşlar.. ben düz lise mezunuyum ve nasıl olduysa bilgisayar programcılığını kazandım.. afyon bolvadin myö i.ö Normalde bilgisayar bölümü bizim alanımızda değil ve bu bölüme gitmek istediğimizde 0,3 katsayımıza bakıyolar.. 0,3 puanımla girme ihtimalim düşük olmasına rağmen kazandım..
büyük ihtimalle sonuncu olarak girdim.. Bazı konularda bilgiye ihtiyacım war, yardımcı olursanız sevinirim..
büyük ihtimalle sonuncu olarak girdim.. Bazı konularda bilgiye ihtiyacım war, yardımcı olursanız sevinirim..- İkinci öğretim öğretim harçlarının yüksek olduğunu duydum, ama fiyatları tam olarak bilmiyorum.. 4 yıllık i.ö ile 2 yıllık i.öğretimin fiyatları aynı olmaz değil mi? bana yardım edecek biri var mı ?
- normal eğitim harçları ile 2. öğretim harçları arasındaki fiyat farkı ortalama olarak nedir?
- Beni en çok düşündüre soru ise şu ; meslek lisesi bilgisayar bölümü öğrencisinin bilgisayar bilgisiyle düz lise öğrencisinin bilgisayar bilgisi aynı değil, düz lisede bilgisayar dersi bile görmedik.. bilgisayar sertifikam filan var ama onlar hikaye.. meslek lisesi öğrencisiyle aramda büyük farklar var.. bilgi eksikliği..
Bu bölüm beni zorlar mı ?