Bilgisayar Özelliklerim , Kaldırabileceği Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar Özelliklerim , Kaldırabileceği Oyunlar
İntel M Processor 2.66 Ghz İşlemci 1,5 Gb Ram DDR2 128 Mb Onboard Ekran Kartı Oyunlarım : Star Wars Jedi Akademi , 18 Whell Of Stell Haulin Counter Strike Source Oynadığım Çözünürlük : 1024x768 60hz Gelsiin Yorumllarrr :) Acer Travelmate 4104LCİ Notebook :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
gta türk :)

fnldstntn

Üye
İnternette netbook oyunları diye arasan birsürü oyun bulabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş Netbook Değil Notebook :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
notebook olunca sonuç olarak gta serisinden gta vice city - gta turk (aynı şey) gta san andreas low ayarda nfs serisinden hot pursit 2 (2012 deil ha) underground 1-2 most wanted (orta ayarda) Carbon (belki low ayarda) Call of duty 1-2 diğerlerini açması zorr

futbol123

futbol123

Üye
notebook olunca sonuç olarak gta serisinden gta vice city - gta turk (aynı şey) gta san andreas low ayarda nfs serisinden hot pursit 2 (2012 deil ha) underground 1-2 most wanted (orta ayarda) Carbon (belki low ayarda) Call of duty 1-2 diğerlerini açması zorr
aynen 2006 yılının öncesi oyunları açar :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ekran kartın düşük ondan yeni oyunları acman cok zor

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Fifa 2005 :D

onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ne 2006sı Fifa 2009 Oynadım High Yüksek Seviyede 2006 diyonuz :D

- - - Eklendi - - -

İşlemci Bence İyi Acer aspire tanıdığım var aynı özellikler onun işlemciyi hatırlamıyorum ismini ama 3.0 ghz olduğunu hatırlıyorum Ekran kartıda 128.di

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Kaldırabilirmi bilmem oyun atmasına atarsın ancak kasar yani donar

onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırabilirmi bilmem oyun atmasına atarsın ancak kasar yani donar
Kardeş yalan söylemicem 18 Wheel 512 mb ekran kartlı masaüstünde kasıyo laptopta tık yok yüksek seviyede 1024 x768 Detaylar yansıma hepsi yüksek 60 Hz yenilenme hızı :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
arkadaşlar bunun özelliklerinin açmayacağı oyunlar neler mesela? almayı düşünüyorum bu özelliklere yakın bir ultra?

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Süper Mario hesabı takıl :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
arkadaşlar bunun özelliklerinin açmayacağı oyunlar neler mesela? almayı düşünüyorum bu özelliklere yakın bir ultra?

Gunumuz oyunlarinin en zorlularini orta seviyede acar. Bir cok oyunuda yuksek seviyede oynayabilirsin. Sahsi fikrim bu yonde.

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt