Bilgisayar Oyunu Alacağım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar Oyunu Alacağım !
Slm arkadaslar yarın oyun alacagım, Hemen önce Pc min özelliklerini söyliyimde Tercihlerinizi ona göre söylersiniz.

1 gb ram
512 mgbty ekran kartı
intel core D 3400 mghz
çift çekirdek işlemci
yani çok iyi olmamakla birlikte iyi bir pc ye sahibim ( 5 sene once alnmıstır)

BU özelliklere uyan, Pc yi kastırmayacak :) Oyun tavsiyeleriniz nelerdir? Bu konu hem bana hemde oyun alacak binlerce arkadasıma ısık tutacaktır şimdiden teşekkürler..

Strateji oyunu tercihleriniz:
Yarış Oyunları tercihleriniz:
Savaş,dövüş,Aksiyon Vs vs Tercihleriniz:
Spor veya Menajerlik oyunları Tercihleriniz:

:pro:

Revengeful

Emekli Yönetici
Halo

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Ben crysis öneririm senin bilgisayarına uyar mı bilmem ama internette araştırırsan sistem gereksinimlerini bulabilirsin :oke:

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Ben crysis öneririm senin bilgisayarına uyar mı bilmem ama internette araştırırsan sistem gereksinimlerini bulabilirsin :oke:

hımm saol kardes, yarın alıcam da daha cok oneri gelse super olacak :)

yagizbogac

yagizbogac

Üye
benim ekran kartı 64 mb paylaşımlı ama halo rahat oynadı ve harika bir oyun halo 2 çıktı ama nasıl onu denemedim

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
benim ekran kartı 64 mb paylaşımlı ama halo rahat oynadı ve harika bir oyun halo 2 çıktı ama nasıl onu denemedim

hımm benimki rahat kaldırır halo ' yu , fakat grafiklere baktım pek iyi gelmedi, yorumları da okudum cok basit diyorlar. Sanırım unreal tournament tarzı bir oyun:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

strateji olarak tavsiyeleriniz varmı . İçinde TÜRK'lerle ilgili devlettir, ırktır olan..

noasgs

noasgs

Üye
football manager 2010 rahat kaldırır hemde tavsiye ederim çok güzel bi oyun
tabi futbolla aran iyiyse:oke:

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
football manager 2010 rahat kaldırır hemde tavsiye ederim çok güzel bi oyun
tabi futbolla aran iyiyse:oke:

iyi olmazmı hastasıyım Futbol,basketbol. Hımm bende cm2010 vardı cok yavas calısıyordu Fm 2o10 nasıl hiç bilmiyorum sistemi yorarmı ki

SeRDR

SeRDR

Üye
rome total var süper bi strateji oyunu :oke:

atkani_777

atkani_777

Üye
Bence fifa 2010 almalısın kesinlikle kaldırır..Eğer sıkılıyorum ve dişli rakip arıyorum dersen hamachi üzerinden online güçlü rakipler bulursun:ehe

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
rome total var süper bi strateji oyunu :oke:

hımm saol önerin için , bi arastırıyım:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bence fifa 2010 almalısın kesinlikle kaldırır..Eğer sıkılıyorum ve dişli rakip arıyorum dersen hamachi üzerinden online güçlü rakipler bulursun:ehe[/QUOTE

fifa 2010 yukledim, aldım fakat sevmedim, o7 o8 den sonraki serirler bana kotu geldi, 2011 işllah iyi olurda tekrar bizi çeker kendine yoksa pes dagıtacak ortalıgı.. :pro:

Revengeful

Emekli Yönetici
halo bölüm bölüm. Her bölümün adı farklı ama oyunun adı halo. Şiddetle tavsiye ederim. Ama 1. bölümden başla bence oyunun hikayesini anlaman açısından

max110

max110

Üye
Crash Time 3 süper bi yarış oyunu ;)

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
halo bölüm bölüm. Her bölümün adı farklı ama oyunun adı halo. Şiddetle tavsiye ederim. Ama 1. bölümden başla bence oyunun hikayesini anlaman açısından

saol kardes, max payne hiç oynamamıstım, max payne 1 den itibaren oynıyacagım 1-2 aldım bakalım, maceralı ve gerçekci diyorlar:bilmm

Revengeful

Emekli Yönetici
max payne değil benim dediğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt