Bilgisayar Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar Önerisi
Fiyatı 1200 tl civarında maximum 1300 olsun bir laptop

4Gb Ram 2gb ekran kartı i5 vs. gibi ben tam bi fikir sahibi değilim ama , eşşek gibi oyun oynayacagım , oyun bilgisayarı denebilir bir bilgisayar almayı düşünüyorum.Casper,hp den uzagım suan.Ve de laptop.

Bide Ankara'da yım. Ankarada alabileceğim bir yer varsa söylermisiniz ucuza yada internetten hepsiburada , link atarsanız iyi olur.

İlk defa kendimi bi konuda bu kadar ezik hissettim.Konuyu sürekli takip edeceğim okullar kapanmadan almam gerek.Tam ifade edemediysem kendimi soru sorabilirsiniz..

Ayrıca konuyu bir kaç bölümde biyerde açıcam. Bura konu dışı ve bilgisayar genel bölümü .. Önerilerinizi bekliyorum..

mustysm

mustysm

Üye
300 lira daha koy Lenovo z570 al 6 gb ramli 2 gb gt 540m ekran kartlı 1200 civarı i5 işlemcili bilgisayarlarda köpek gibi oyun oynayamazsın :D

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
tam istediğin gibi pc biliyorum ben ve şu an indirimde 1300 tl. Eğer ilgileniyorsan cevap yazayim samsung ve oyun oynamak için ideal.

---------- Eklendi @ 22:29:21 ---------- Yazıldı @ 22:28:06 ----------

300 lira daha koy Lenovo z570 al 6 gb ramli 2 gb gt 540m ekran kartlı 1200 civarı i5 işlemcili bilgisayarlarda köpek gibi oyun oynayamazsın :D

Ben lennovo önermiyorum şahsen. Asus toshiba sony al ama fiyat katile ve performans dersen tabiki de ASUS :)

---------- Eklendi @ 22:34:30 ---------- Yazıldı @ 22:29:21 ----------

bimeks de 31 mayısa kadar tüm pc lerde yüzde 25 indirim var oraya bak derim ve fiyatlar epey düştü oyun için pc bulabilirsin orada kaçırma bence..

---------- Eklendi @ 22:35:56 ---------- Yazıldı @ 22:34:30 ----------

oyun oynayacağım diyorsun 4gb ram idare eder seni tabiki.. 1 gb gt540 ekran kartı ile çok rahat edersin. Tabi ekran kartın paylaşımsiz olmasına dikkat et

---------- Eklendi @ 22:37:09 ---------- Yazıldı @ 22:35:56 ----------

önerilerimi dikkate al ben asus al derim ısınma sorunu yok. Fiyatına göre performansı özellikleri çok iyi piyasaya göre. Hiç pişman olmazsın ASUS al. Yorumlara da bakabilirsin..

---------- Eklendi @ 22:37:45 ---------- Yazıldı @ 22:37:09 ----------

benim önerilerim bunlar merak ettiğin varsa yardımcı olurum :)

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç anlamiyorum arkadaslar direk model söyleseniz link atsanız

15097

15097

Üye
zaten köpek gibi oyun oynamıcakmıs ki :D eşşek gibi oynıcakmıs :kop:

astoncon

Üye
ben de lenovo z570 serisini tavsiye ederim.1300 tlye oyun isteği için en uygun laptop bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt