Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

archer14

Üye
Arkadas bende n73 kullanyrm Bende de aynısı oluyor kod istiyor tabiki kodu bilmdigm için biseyler sallyrm olmxr

----------Eklendi @ 23:11:03 ---------- Yazıldı @ 23:02:58 ----------

Lutfen acil yardmcı olun aynı yukarıdaki arkadasin yaydgı sorunu yasıyorum

aynı sorunu bende yaşıyorum, tarihi geriye aldım işe yaramadı

Suyaka

Üye
C7 25.07 ANNA- Kurulum esnasında prodükt kodu istenen ekranda senin de aynen söylediğin gibi hiç ellemeden ( UMUS30D-TRIAL yazıyor ) direkt OK'a basıyorum. Uygulama internete bağlanıyor (Bundan eminim) ve 'A Communication failure has occurred, retrying.' ( Bir iletişim hatası oluştu, yeniden deneniyor. ) uyarısını veriyor. C'ye kurulu olan bu programda problem ne olabilir? Yani problemden kastım bu iletişim hatasını nasıl giderebilir ve ne şekilde kurulumu tamamlayabilirim? İlgi ve bilgi için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

Yukarıda Suyaka'nın yazdığı sorunun aynısı bende de var lütfen bu konuda yardımcı olun kafayı yiyecem dünden beri dediklerinizi harfiyen yapıyorum bi türlü olmadı.Tel model 5800 sürüm v60.0.003 yardımlarınızı bekliyorum

triad

Üye
aynen bende de var aynı sorun nokia 6700s 062.001 13-Dec-2010 RM-576

myth_237

Üye
Ben bir kaç kere denedim olmuştu. Fakat aynı hata bende de çıkmaya başladı. Aktivasyon hatası diye. Ben hala bir çözüm bulamadım

----------Eklendi @ 23:08:23 ---------- Yazıldı @ 22:36:37 ----------

Sevgili arkadaşlar. Ben telefonumu birde şu konudaki yöntemle hackledim. Hiç sorunsuz. Gayet iyi çalışıyor. Aktivasyon hatası alan arkadaşlara tavsiyemdir

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html

Tepkiler: Knight43

Knight43

Üye
arkadaş bu kaç MB veri akışı oluşturuyor?? telde KNTR bitti bağlantı problemi alıyorum W-Lan imkanım yok

----------Eklendi @ 19:56:00 ---------- Yazıldı @ 19:24:08 ----------

kardeş senin mavi yazıda verdiğin linkteki yöntem işe yaradı.Telim 5800 XM Red v52.0.007 saol

myth_237

Üye

Önemli değil kardeşim. Yardım edebildiysem ne mutlu bana

^BaRoN^

Üye
Emeğine Sağlık......

Suyaka

Üye
Konu, açan arkadaş tarafından takip edilmiyor sanırım. Problemleri belirtiyor fakat yanıt alamıyoruz. İlgi lütfen.

UMU Mobile Security

A communication failure has, retrying.

Hatasını verdi

Tel : N97 Mini V30

Wifi yerine Vodafone İnternetle bağlandım.

halt2727

Üye
yaa bn proqramı kurdum orda yazılan adımları yaptım ama 4. adımda ki ''licence details'' yazsı qelmio yerne ''UMU Mobile Security A communication failure has occurred,retrying '' sol altta da 'ok' yazıo Ok tıklıyrm snrada ''enter your product yazısı cıkıo yarım edn ltfen tlfonum n97 32gb

----------Eklendi @ 11:07:16 ---------- Yazıldı @ 10:12:53 ----------

arkadslar özür dilerm yanliş kurmusm şmdi dzeltp kurdm oldu teşşekkürler

şifre istiyor kardeşim.öyle senin dediğin gibi olmuyor.123 gireyim dedim yine olmadı..

benim telefon 5800 enter your product yazan yerde once kod geliyor ok diyorum ama sonra ingilizce interneti baglanilamadi diyor. not: inder baglantisi varken yaptim
.

gotech51

Üye
bnde olmadı bağlantı seçtkten snra istgyor 123 giryrum tkrar istiyor gryrum gne istyr gne gryrum olmuyor

hsynyrr

Üye
  1. "Enter your product " yazısı ekranını hiç ellemeden Ok deyin.
  2. "Licence Details" yazısı ekranı geldikten sonra Accept deyin. hiç ellemedenbırakınca olmuyor

ya bu program terial galiba bi tùrlù yükleyemedim