sizirli580 Üye quarentina da restore ye basınca "an error occurred, please check restore patch and try again" hatası alıyorum ve rompatcher i yükleyemiyorum. Ne yapmalıyım? Telefonun modeli nokia 5230.
quarentina da restore ye basınca "an error occurred, please check restore patch and try again" hatası alıyorum ve rompatcher i yükleyemiyorum. Ne yapmalıyım? Telefonun modeli nokia 5230.
delgadoxxx Üye Garanti Dışına çıkar mı Telefon? ----------Eklendi @ 19:51:14 ---------- Yazıldı @ 19:42:24 ---------- Garanti Dışına çıkar mı Telefon?
Garanti Dışına çıkar mı Telefon? ----------Eklendi @ 19:51:14 ---------- Yazıldı @ 19:42:24 ---------- Garanti Dışına çıkar mı Telefon?
aldemirfatih Üye valla ben dayanamıyorum bi daha teşekkür edeceğim.. .. çok çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar..
nizzmo45 Üye nokia 5250 de enter your product bölümünde accept tusu yok illa bişey yazmam lazım olmuyorr
apof1s Üye delgadoxxx' Alıntı: Garanti Dışına çıkar mı Telefon? ----------Eklendi @ 19:51:14 ---------- Yazıldı @ 19:42:24 ---------- Garanti Dışına çıkar mı Telefon? Genişletmek için tıkla ... Ya bilen yokmu garantı dısına cıkıyormu?
delgadoxxx' Alıntı: Garanti Dışına çıkar mı Telefon? ----------Eklendi @ 19:51:14 ---------- Yazıldı @ 19:42:24 ---------- Garanti Dışına çıkar mı Telefon? Genişletmek için tıkla ... Ya bilen yokmu garantı dısına cıkıyormu?