Yardım Bilgisayar Kilitlendi.!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar Kilitlendi.!!!
Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda şöyle bi ekran geldi : İntel (R) Anti-Theft Technology system lock due to...
This device has been locked and may have been lost.
Bu ekranda bi de 2 secenektn birini secmemi istiyor. 1- User Password 2- Server Token Password. Ne yapacağımı nasıl acacagimi bilmiyorum yardım edin lütfen..McAfee'nin deneme sürümü kullanıyordum abonelik bitmiş 72. günde bilgisayarım kilitlendi...!

istisna97

istisna97

Üye
Güvenli modda başlatıp mcafeeyi kaldır

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
Onu nasıl yapacam?? Sürekli bu ekran geliyor?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu uygulama için parola oluşturmuş muydun?

Uhops

Uhops

Üye
Laptobun markasının müşteri hizmetlerinden users password öğrenilebilir mi?

Belkide user password normal windows şifresidir.

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
McAfee uyeligim var onun şifresini deniyorum "recovery failed" yazısı çıkıyor bilgisayarın normal şifresini yazıyorum yine aynı yazı çıkıyor..

istisna97

istisna97

Üye
Güvenli modu araştır sonra mcafee yi kaldır veya format

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
Şeyi merak ediyorum ben bu McAfee aboneligini tekrar alsam düzelir mi veya bu abonelik kaydını iptal edebiliyor muyum?..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgisayar power tuşuna bastıktan sonra f8'e sürekli olarak bas çek, güvenli modda başlatılması için seç ve arkadaşında söylemiş olduğu gibi programı kaldırmayı dene.

Uhops

Uhops

Üye
Normal bilgisayar şifreni 2. Users password yerine yazıyorsun demi?

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
F8 tuşu veya farklı bir tuş ise yaramıyor. Sürekli bu ekran geliyor. Şifreleri de her iki bölümde de denedim olmuyor. Ya bi kere bu Hırsızlık koruma hizmeti olduğu için bu kadar basit cozulmemeli zaten. Ama ben ne yapmalıyım şimdi? Aboneliği iptal mi edeyim edersem düzelir mi? Yoksa yeniden abonelik mi almalıyım.?

Uhops

Uhops

Üye
Hırsız koruma sistemi olduğu için müşteri hizmetlerini ara bence.

Takipçi Satın Al

Üst Alt