Salihyet
Üye
-
Konu Sahibi
-
salih bunu niye merak ettinki sen herkez evinin odasinin durumuna gore oturuyo iste
$imdi bizimde $oyle odanin kosesinde koca bir buro var ekrani baya buyuk bir bilgisayar onundede hani $u patronlarin oturdugu koca donerli sandalyeler varya he iste onlardan var pc nin kar$isina bir kosulen biraz zor kalkiyo oyle rahat yani
Ben otururken bazı sesler çıkar:
Kıpır.
Kıpırkıpır.
Kıpırkıpırkıpırkıpırkıpırkıpır.
Beni gören biri sessiz sinema oynadığımı zannedebilir. Sürekli hareket halindeyimdir. Arada bir kalkıp dolaştığım bile olur.
Bir konuyu okurken ellerim yumruk şeklini alır, dirsek, kol ve ellerimi masama yaslar, öne doğru eğilip ekrana tehdidkar tekdidkar bakarım. Bu nedenle pek çok ekranım benden korkmuş ve kaçmıştır
Genelde stresten kaynaklanan bir bacak sallama olayım vardır.
Bir şey yazarken de klavyeyi dövüyormuş gibi yazarım!.. Takur tukur takur tukur!..
Belli saatlerden sonra ev ahalisi kızar! Yatmam yönünde telkinlerde bulunur
Fareyle muhattap olmayı pek sevmem, hazzetmediğim bir hayvandır!.. Her işimi klavyeyle görürüm.
Hiperaktif, agresif bir adamım işte.
Tek parmak yazmak iyidir, yataktan pc ye tek el uzanırım bazenbenim masam da var ama içirden koltuk taşıdım odama genelde ayaklarımı masaya uzatır tek elle kullanmaya çalışırım pcyi. böyle yazmak zor oluyo arada delirip doğruluyorum, genelde rahatım amabide 3 dk bile aynı pozisyonda duramam, malum terliyo bazı yerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?