Bilgisayar Kapatıcı V1.1

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar Kapatıcı V1.1
bilgisayarınızı istediğiniz zaman otomatik olarak kapatmaya yarayan bir programdır..

LİNK GÜNCELLENMİŞTİR !

15097

15097

Üye
ne işimize yarayacak?zaten istediğimizde bilgisayarı kapat düğmesine tıklıyoruz.Sanırım alarm gibi bir şey demek istemişsin :)

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
ne işimize yarayacak?zaten istediğimizde bilgisayarı kapat düğmesine tıklıyoruz.Sanırım alarm gibi bir şey demek istemişsin :)
hayır mesela bilgisayar güncelleme veya herhangi bir program yüklüyor ama siz dışarı çıkmak zorundasınız siz bu program ile zamanı ayarlıyorsunuz bilgisayarda iş bittiği zaman bu program bilgisayarı kapatıyor.. tabi güncelleme/yükleme işi ne kadar süreceğini tahmin edip ona göre zamanı ayarlamalısınız..

skynet

Üye
tavsiye ederim :good:

15097

15097

Üye
hayır mesela bilgisayar güncelleme veya herhangi bir program yüklüyor ama siz dışarı çıkmak zorundasınız siz bu program ile zamanı ayarlıyorsunuz bilgisayarda iş bittiği zaman bu program bilgisayarı kapatıyor.. tabi güncelleme/yükleme işi ne kadar süreceğini tahmin edip ona göre zamanı ayarlamalısınız..
Hızlı cevabın için teşekkürler. :zzz:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
en iyisi ve en temizi :)

• Beğen
Tepkiler: AnqeLofHate

yaprak_kara

Üye
çok iyi bir program ben kullanıyorum paylaşım için saol

corchy

corchy

Üye
ÇOOK güzel bir program çünkü bi program ındırıyorum 6 7 saat sürüyor. basında bekleyemıyorum halıyle. sabah baslıyo işe gidiyorum bende. geldıgımde pc kapalı oluyo acıyorum vee program ınmıss harıka bı program yani saçma diyenler yapmayın. yapılan hiçbirşey saçma değil.

smh60

smh60

Üye
teşekkürler :)

4045

Üye
ne işe yarıyor

smh60

smh60

Üye

bilgisayarınızı istediğiniz zaman otomatik olarak kapatmaya yarayan bir programdır..

istisna97

istisna97

Üye
Kapattıktan sonra fiside ceken bi uygulama yok mu :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve AlperTunga87
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt