bilgisayar google chorem hata yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar google chorem hata yardım
Sitenin güvenlik sertifikası zayıf bir imza algoritması kullanılarak imzalanmış!accounts.google.com adresine erişme girişiminde bulundunuz ancak sunucu zayıf bir imza algoritması kullanılarak imzalanmış bir sertifika sağladı. Bu, sunucunun sağladığı güvenlik bilgilerinin sahte olabileceği anlamına gelir ve sunucu sizin beklediğiniz sunucu olmayabilir (bir saldırgan ile irtibat kuruyor olabilirsiniz).Web sitesi operatörü bu alan adı için ileri düzey güvenlik istediğinden devam edemezsiniz. arkadaşlar yardım edermısınız bu hata facebook google mail ve başka çogu sitede alıyorum bunu nasıl duzeltebilirim

spy ghost

spy ghost

Üye
Google chromeyi tekrar kur istersen yeni versiyonu da çıkmışken :naughty:

Hasan

Üye
bi yükleyeyim bi bakalım nasıl olmuş yeni sürüm

- - - Eklendi - - -

google chrome 20 beta var :allalla:
Bi de 21 dev var :hmmm

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bende hep hata verıyor

- - - Eklendi - - -

bende 19 var ama hata veriyor

SHS

SHS

Üye
pcnin tarihine bakarmısın bugüne ayarla

uğur e

uğur e

Üye
hangi virus programı kullanyorsun

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Sitenin güvenlik sertifikası zayıf bir imza algoritması kullanılarak imzalanmış!accounts.google.com adresine erişme girişiminde bulundunuz ancak sunucu zayıf bir imza algoritması kullanılarak imzalanmış bir sertifika sağladı. Bu, sunucunun sağladığı güvenlik bilgilerinin sahte olabileceği anlamına gelir ve sunucu sizin beklediğiniz sunucu olmayabilir (bir saldırgan ile irtibat kuruyor olabilirsiniz).Web sitesi operatörü bu alan adı için ileri düzey güvenlik istediğinden devam edemezsiniz. arkadaşlar yardım edermısınız bu hata facebook google mail ve başka çogu sitede alıyorum bunu nasıl duzeltebilirim

Arkadaşım bilgisayarının saatini tam olarak Türkiye saatine ayarla tarihide ayarla birde öyle dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt