Bilgisayar aldım bugün :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolaman

Üye
Şu dönemde dedeler bile biliyor bunları öğrenmelisin bence sende bu kadar acemi olma hem 1tb çok degilmi biraz pcye hd film falanmı indireceksin 2gb ram az degilmi sanki biraz ekran kartını da yazmamışsın hem

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle merhabalar kardşim bak şimdi senin bu yaptığn hiç hoş değil bi insanı bilmedikleri şeyler hakkında böyle yüzüne vurma. Olabilir belki biz bilmiyoruz eminim şu an dünyada bir çok ülkede daha klavye nedir onu bile bilmeyen var. Hadi söyledin bunları yüzüme beni geç sanaldayız sonuçta ama kimseye ya daha bilmiyormusun bu böyle bu şöyle deme çok ayıp. Unutmaki dünya sadece batı avrupadan ibaret değil senin şu dediğin ram mam bellek kartı falan bunları hayatında hiç duymayan insanlar var. Sana kızmadım belki şu şartlarda haklı da olabilirsin ama bir çok insanın bunların ne olduğunu bilmediğnden yola çıkarak evet bilmiyorum (bilmiyoruz) daha da ne diyim. Kendine iyi bak iyi geceler kardeş

EroL

Emekli Yönetici
Bu ne şiddet yahu sakin olun.
Hayırlı uğurlu olsun PC de senin özellikleride senin beklentilerini karşılıyorsa gerisi teferruat. Büyük ihtimal şöyle bir dıştan alıcı gözle baktından sonra aldın bilgisayarını(yada parayı verecek kişi baktı ). Bende yeni bir sistem düzecem ama bu sıralar çok pahalı parçalar.

Nediym -.- hayırlı olsun sen yüzüne vurma anlıyorsan bize soz düşmez

Google chrome indir bari

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nediym -.- hayırlı olsun sen yüzüne vurma anlıyorsan bize soz düşmez

Google chrome indir bari

Yav kardeş sen öyle birden yazınca öyle anlanıyo. Ben neypim bu arada google chrome yi inderdim. Süper bişey. Peki ekran kartını nasıl öğrenebilirim

Tepkiler: spy ghost
ekran kartı için ;
çalıştır-dxdiag yaz çıkan ekranda üst bölümden ekranı tıkla yazar orada onları buraya kopyala bekliyoruz
bu arada bilgisayar hayırlı olsun geç oldu ama

Tepkiler: Byhaydar

fullwar

Üye

Yav kardeş sen öyle birden yazınca öyle anlanıyo. Ben neypim bu arada google chrome yi inderdim. Süper bişey. Peki ekran kartını nasıl öğrenebilirim

Haydar en sonunda elime alıcam seni. Kaç kere yazdıkya. Bu şekilde yap;

buketcik

Üye
güle güle kullan
niye böyle bir hata yaptın anlam veremedim

şaka tabiki

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakın dediklerinizi yaptım yazyorum ozellikleri işletim sistemi:windows 7 ultimade 32 bit -işlemci: ıntel core İ3 -bellek :2048MB RAM - ekran ad : ati radeon HD 4670 geçerli görüntü modu : 1366-768 (32bit) (60hz) hı bu kadar valla orda yazanları buraya aynen yazdım

----------Eklendi @ 19:36:34 ---------- Yazıldı @ 19:35:40 ----------

tamam valla orda ne yazıyosa yazdım kızmayınnnnnnnnnn yaaa

----------Eklendi @ 19:47:58 ---------- Yazıldı @ 19:36:34 ----------

sistem modeli :H61M-S2-B3

i3 ise iyi bir islemcidir.turu ne diye sorcam neyse Ekran kartida iyi cogu oyunu acar ama ram az.2gb ram daha alin win7 64bit kurun tamamdir.

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
i3 ise iyi bir islemcidir.turu ne diye sorcam neyse Ekran kartida iyi cogu oyunu acar ama ram az.2gb ram daha alin win7 64bit kurun tamamdir.

Türünü sorma kardeşim bunları zar zor buldum oraya hiç girme çıkamayız eee diğer arkadaşlar ne diyonuz nasıl

Tepkiler: EroL

fullwar

Üye
2gb ram takviyesiyle güzel bir hal alır.

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fiyatları ne kadar acaba

EroL

Emekli Yönetici
Kington 2GB 45 liraydı 3 gün önce mediada

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
him normalmişler 30 tl iyi.

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi biri de çıkıp falan yerde 25 diyecek biri de falan yerde 20 diyecek biride falan yerde 2 tl diyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...