bilgisayar alacağım bu nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar alacağım bu nasıl ?
arkadaşlar çok konu açtım ksra bakmayın aha son konum ben bu pcyi almaya karar verdim ektan kartı ATI BOTUTOWER ARKADAŞIMIZ KIZIYOR İNTEL OLMASIN DİYE işte nese benim çok hoşuma gitti mw3 low medium yada hing bunlardan birinde açarmı pc bu arkadaşlar

OğuzcanAbi

Üye
Yuzde 90 açar ama bilgili aradaslara sormak lazim tabii cok şık bilgisayar hayırlı olsun şimdiden

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi

Poine001

Üye
Ekran kartı çöp. Onun dışında işlemciside günümüz oyunları için yetersiz. Üstelik markasının casper olmasıda ayrı bir dezavantaj. Mümkünse alma.

.caner.

.caner.

Üye
Ekran karti kötü Casper ise hiç bulaşma. Butce ne kadar ?

Buğra

Buğra

Admin
Bu paraya toplama alman çok iyi olur bu casper çöp bilgisayar

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi
vallaha bidaha casper e el sürmem bütçem 1000 tl veya alto ben hiç anlamam pc toplamadan ama 1 hafta önce şunları toplamıştım

işlemci

RAM

KASA.
p=p63711305&tab=information

hdd dvd rw felan

anakart unuttum bi kağıda yazmıştım asusdu galiba

EKRAN KARTI İŞLEMCİNİN İÇİNDEYMİŞ

ZATEN ANLAMADIĞIMI ANLAMISSINIZDIR DEDİĞİM GİBİ MAX 1000 TL BÜTÇEM VAR MONİTÖR YOK KLAVYE VS VS VAR

- - - Eklendi - - -

BİR ARKADAŞIM KOŞARAK GELDİ VE BANA BU BİLGİSAYARI TAVSİYE ETTİ
http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/pro2000-prog307-amd-athlon-x2-250-30-ghz-4-gb-ddr3--500-gb-hdd-1gb-rodeon-ob-vga--win8/productdetails.aspx?I_ID=64781

- - - Eklendi - - -

pek anlamaz onuda belirteyim :D

- - - Eklendi - - -

bu dahamı iyi ne http://www.vatanbilgisayar.com/pro2000-prog525-amd-athlon--x4-640-30-ghz--4-gb-ddr3-500gb-1-gb-hd7510-vga-win8/productdetails.aspx?I_ID=65180

- - - Eklendi - - -

kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissettim kimse yokmu

Uhops

Uhops

Üye
Doğru hissetmişsin:) az bekle anlayan biri gelir şimdi. :) bende anlamam toplamadan.

.caner.

.caner.

Üye
12kb/s Cepnet hızım olmasaydi emin ol yardım ederdim ;)

motherwell

motherwell

Üye
işlemci: 217 tl

ekran kartı: 254 tl

anakart: 206 tl

Ram: 96 tl

ekran: 229 tl

toplam 1002 tl tabii power supply önemli power supplyin ne kadar?

MajestyCa54

MajestyCa54

Üye
Bedavaya verseler ati almam sen burada uraşcana git bi bilgisayarcıya sana bi pc toplasin gelelim buna mw3 acar ama yeni ckacak oyunlari acmakda cok zorlanir haberin olsun bencede alma tanidigin pc ci varsa ona toplattir yoksa arkdslarina falan sor bi tanidk bul bin liraya benm arkds i7 li 2gb ekran kartli hmde nvdia 8 ram 2 ekran kartli pc topladi tankdkk şarttt

smh60

smh60

Üye
Size tavsiye hiç bir zaman CASPER markalı bir alet almayın

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi
işlemci: 217 tl

ekran kartı: 254 tl

anakart: 206 tl

Ram: 96 tl

ekran: 229 tl

toplam 1002 tl tabii power supply önemli power supplyin ne kadar?

ya ben toplamadan pek anlamıyorum hem çevremde parçaları birkeştiricek birisi yok şu bilgisayar işimi görmezmi oynayacağım oyunlar şunlar COD 4 H.A.W.X MİNECRAFT RED ALERT 3 CRYSIS 1 2Yİ KALDIRIRSA OLUR MW3 BELKİ FÜŞÜK AYAR YETER COUNTER FELAN HEMDE 450 TL İNDİRİMDEYMİŞ SON 3 GÜN EKRAN KARTI DÜŞÜKMÜŞ DADECE YENİSİNİ TAKANLAR KALDIRMADIĞI OYUN YOK DEMİŞLER

motherwell

motherwell

Üye
ya ben toplamadan pek anlamıyorum hem çevremde parçaları birkeştiricek birisi yok şu bilgisayar işimi görmezmi oynayacağım oyunlar şunlar COD 4 H.A.W.X MİNECRAFT RED ALERT 3 CRYSIS 1 2Yİ KALDIRIRSA OLUR MW3 BELKİ FÜŞÜK AYAR YETER COUNTER FELAN HEMDE 450 TL İNDİRİMDEYMİŞ SON 3 GÜN EKRAN KARTI DÜŞÜKMÜŞ DADECE YENİSİNİ TAKANLAR KALDIRMADIĞI OYUN YOK DEMİŞLER

bu bilgisayar gayet iyi güzel tercih ekran kartınıda kendin alırsan istediğin her oyunu high oynayabilirsin. :oke:
ha bu arada crysis 2 yi oynarsan zaten mw3 ü de hayli hayli oynarsın.:ehe