bilgisayar açılışında problem

Sponsorlu Bağlantılar

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar açılışında problem
arkadaşlar benim bi bilgisayarım var eski bişey ama xp yüklü.ben bunu açarken ilk açılışta kırmızı renkli processer changed,cpu speed tarzında bi yazı çıkıyor sonra biraz bekleyip hemen biosa giriyor.ben biostan 1. olarak harddiski seçiyorum sonra kaydet deyip çıkıyorum ve başlıyorr başlayınca güvenli mod,olağan şekilde başlasın falan diye bişey çıkıyor ben windows olağan şekilde başlasına getirip enter diyorum ama bu defada donuyor.ne yapacağımı şaşırdım.sorun ne olabilir acaba?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
çok ilginç, daha önce açılıyormuydu peki?

Son olarak herhangi bir güncelleme yapıldı mı?
örneğin:win.installer,servicepack ya da sistemi etkileyebilecek herhangi biryazılım gibi...

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
hayır güncelleştirme falan olmadı.zaten bilgsayar intenetedebağlı deği.yani bilgisayarı her açtığımda belli bir zaman sonra bios sayfası çıkıyor.ama bir türlü başlamıyor.üstelik güvenlik kipte başlatacm bu defa donuyor beliyor durmadan.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
hayır güncelleştirme falan olmadı.zaten bilgsayar intenetedebağlı deği.yani bilgisayarı her açtığımda belli bir zaman sonra bios sayfası çıkıyor.ama bir türlü başlamıyor.üstelik güvenlik kipte başlatacm bu defa donuyor beliyor durmadan.

bios sayfası dediğin cmd komut dizini olmasın? Hani siyah ekran içinde beyaz yazılardan???
Eğer bu ise virüs ama gerçekten bios dizin ayarları ise çok ama çok ilginçtir yani... Bana göre windowsta bios mümkün değil... O ya mavi ekran yada komut dizinidir...
:spr

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
işlemci fanında bir sorun olmasın;)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
işlemci fanında bir sorun olmasın;)

Hımm bak o'da olabilir.. Cpu sıcaklığını kontrol etmek gerek.. Mesela benim maximum 68 zaten hep 60-65te dolaşıyo...:ehe:ehe yanacak bi gün.. milletin 25i geçmez....:ehe

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
İşlemci fanını kontrol etmenizi öneririm ayrıca Bilgisayarınızın özelliklerini yazmanızda fayda var...

Takipçi Satın Al

Üst Alt