minoo Üye Arkadaşlar konu ile alakasız ve ortamı germeye yönelik mesajlar yazmazsanız sevinirim. Katılan arkadaşlara başarılar.
Arkadaşlar konu ile alakasız ve ortamı germeye yönelik mesajlar yazmazsanız sevinirim. Katılan arkadaşlara başarılar.
anılbaran Üye iyide ne tür sorular olacak ?konu ne yani ? Bilgi yarışması dersen ucu açık onun biraz ayrıntılı bilgi verirsen sevinirik
iyide ne tür sorular olacak ?konu ne yani ? Bilgi yarışması dersen ucu açık onun biraz ayrıntılı bilgi verirsen sevinirik
Oğuzhan Üye arkadaşlar yarışma her konudan olacakyani tarih,coğrafya ,genel kültür vb. konular olacak
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Toprak benide yazarmisin. Ama sorular nasil ? Havada ucan kanatlilar olmasinda
Oğuzhan Üye ya ama osman ben 2dk dedim de bildiklerini hemen yapıp bilmediklerine googledan bakabilirler acaba 1 dk mı yapsak
ya ama osman ben 2dk dedim de bildiklerini hemen yapıp bilmediklerine googledan bakabilirler acaba 1 dk mı yapsak
Astrosman Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: ya ama osman ben 2dk dedim de bildiklerini hemen yapıp bilmediklerine googledan bakabilirler acaba 1 dk mı yapsak Genişletmek için tıkla ... 1.5 dk yapalım.. Finali ise 1dk yapalım nasıl olur sence
Kabız Civciv' Alıntı: ya ama osman ben 2dk dedim de bildiklerini hemen yapıp bilmediklerine googledan bakabilirler acaba 1 dk mı yapsak Genişletmek için tıkla ... 1.5 dk yapalım.. Finali ise 1dk yapalım nasıl olur sence
Hasan Üye 1dk çok az olur bence işinize karışmak gibi olmasın ama ----------Eklendi @ 18:03:20 ---------- Yazıldı @ 18:01:52 ---------- vazgeçtim daha iyi olur bi de google var yarışmayı bozar
1dk çok az olur bence işinize karışmak gibi olmasın ama ----------Eklendi @ 18:03:20 ---------- Yazıldı @ 18:01:52 ---------- vazgeçtim daha iyi olur bi de google var yarışmayı bozar
Astrosman Üye Konu Sahibi hasane51' Alıntı: 1dk çok az olur bence işinize karışmak gibi olmasın ama ----------Eklendi @ 18:03:20 ---------- Yazıldı @ 18:01:52 ---------- vazgeçtim daha iyi olur bi de google var yarışmayı bozar Genişletmek için tıkla ... bizde googledan korkuyoru. Ondan süreyi aşağıya çektik.. ----------Eklendi @ 18:20:39 ---------- Yazıldı @ 18:19:39 ---------- viktoreznov' Alıntı: 1dk çok az olur. o zaman 10 soru soralım. Genişletmek için tıkla ... bunu final için düşünmüştüm ama...
hasane51' Alıntı: 1dk çok az olur bence işinize karışmak gibi olmasın ama ----------Eklendi @ 18:03:20 ---------- Yazıldı @ 18:01:52 ---------- vazgeçtim daha iyi olur bi de google var yarışmayı bozar Genişletmek için tıkla ... bizde googledan korkuyoru. Ondan süreyi aşağıya çektik.. ----------Eklendi @ 18:20:39 ---------- Yazıldı @ 18:19:39 ---------- viktoreznov' Alıntı: 1dk çok az olur. o zaman 10 soru soralım. Genişletmek için tıkla ... bunu final için düşünmüştüm ama...
Oğuzhan Üye Astrosman' Alıntı: 1.5 dk yapalım.. Finali ise 1dk yapalım nasıl olur sence Genişletmek için tıkla ... olur
Astrosman' Alıntı: 1.5 dk yapalım.. Finali ise 1dk yapalım nasıl olur sence Genişletmek için tıkla ... olur