Astrosman Üye Konu Sahibi metin_kra' Alıntı: Astrosman neden mesajıma cevap vermiyorsun? Genişletmek için tıkla ... pm mi attınız bana gelmedi.
metin_kra' Alıntı: Astrosman neden mesajıma cevap vermiyorsun? Genişletmek için tıkla ... pm mi attınız bana gelmedi.
Astrosman Üye Konu Sahibi <zxc' Alıntı: ben katılamıyorum değilmi Genişletmek için tıkla ... yarışmacı kriterine uygun değilsiniz...
<zxc' Alıntı: ben katılamıyorum değilmi Genişletmek için tıkla ... yarışmacı kriterine uygun değilsiniz...
Metin MF Üye Bana "Yarışma günü ve saatini size pm atacağız, o zaman konuya bende varım yazın" demişsiniz, hangi konuya yazacağım?
Bana "Yarışma günü ve saatini size pm atacağız, o zaman konuya bende varım yazın" demişsiniz, hangi konuya yazacağım?
spy ghost Üye <zxc' Alıntı: ben katılamıyorum değilmi Genişletmek için tıkla ... ne beğeni sayınız ne de mesaj sayınız tutuyor iyi günler
<zxc' Alıntı: ben katılamıyorum değilmi Genişletmek için tıkla ... ne beğeni sayınız ne de mesaj sayınız tutuyor iyi günler
Astrosman Üye Konu Sahibi metin_kra' Alıntı: Bana "Yarışma günü ve saatini size pm atacağız, o zaman konuya bende varım yazın" demişsiniz, hangi konuya yazacağım? Genişletmek için tıkla ... size pm attım...
metin_kra' Alıntı: Bana "Yarışma günü ve saatini size pm atacağız, o zaman konuya bende varım yazın" demişsiniz, hangi konuya yazacağım? Genişletmek için tıkla ... size pm attım...
enkazcı Üye osman gardaşım benim resmi koymamışsın şaka bir yana ben soru hazırlamadım ve yarışma ne zaman olacak?
osman gardaşım benim resmi koymamışsın şaka bir yana ben soru hazırlamadım ve yarışma ne zaman olacak?
Astrosman Üye Konu Sahibi Benim yarın mantık yazılısı var ben kaçar.. Yarışmaya katılanlar olursa bende varım desin
fnldstntn Üye Bende katılıtorum... Ve biraz daha ayrıntı ver daha öncede olduğu gibi forum hakkında bir bilgi yarışması mı olacak..v.s.
Bende katılıtorum... Ve biraz daha ayrıntı ver daha öncede olduğu gibi forum hakkında bir bilgi yarışması mı olacak..v.s.
Astrosman Üye Konu Sahibi FinalDestinatioN' Alıntı: Bende katılıtorum... Ve biraz daha ayrıntı ver daha öncede olduğu gibi forum hakkında bir bilgi yarışması mı olacak..v.s. Genişletmek için tıkla ... arkadaşım her daldan soru olacak. Örneğin coğrafya,tarih, genel kültür gibi...
FinalDestinatioN' Alıntı: Bende katılıtorum... Ve biraz daha ayrıntı ver daha öncede olduğu gibi forum hakkında bir bilgi yarışması mı olacak..v.s. Genişletmek için tıkla ... arkadaşım her daldan soru olacak. Örneğin coğrafya,tarih, genel kültür gibi...