Bilet lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
Bilet lütfen
Üç mühendis ve üç işletmecinin trenle iş seyahatine çıkmaları gerekir. Tren garına giderler. Üç işletmeci 3 bilet aldığı halde mühendisler tek bilet alır. İşletmeciler bunun sebebini sorduklarında mühendisler, "Bekleyin, görün," derler.

Trene binerler ve tren hareket ettikten bir süre sonra üç mühendis kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör gelir ve üç işletmeciden üç bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken kapıyı tıklatıp, "Bilet lütfen!" der. Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. İşletmeciler bunu görürler. Taktiği kapmışlardır.

Dönüş yolculuğu için yine gara giderler. İşletmeciler bu sefer tek bilet almışlardır. Mühendisler ise hiç bilet almaz. İşletmeciler yine şaşırıp sebebini sorduklarında mühendisler yine bekleyip görmelerini söylerler.

Bir süre sonra yolculuk başlar. Önce işletmeciler kalkıp tuvalete girer. Ardından da mühendisler karşısındaki tuvalete girer. Kondüktörün gelmesine yakın bir mühendis çıkıp karşı kapıyı tıklatır ve "Bilet lütfen!" der. Açılan kapıdan bir el bileti uzatır. Bileti alan mühendis diğer tuvalete döner.
 
  • Beğen
Tepkiler: navigo, ebuş... ve Tuba.Erva


nitroux

nitroux

Üye
way uyanıklar way :ehe
 
Cihandar

Cihandar

Üye
farklı versiyon..!:kop:
 
egemen3223

egemen3223

Üye
:kop:güzeeel
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
vay çakal:kop:
 
Love Prince

Love Prince

Üye
:ehe:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
766
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
759
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61


Üst Alt