İhtiyar007 Üye Haluk.' Alıntı: abi bikaç gereksiz konu açında tartışma konuları alta gitsin unutalım ya Genişletmek için tıkla ... benimde aklıma gelmişti
Haluk.' Alıntı: abi bikaç gereksiz konu açında tartışma konuları alta gitsin unutalım ya Genişletmek için tıkla ... benimde aklıma gelmişti
Furkan Emekli Üye Haluk.' Alıntı: Eyvallah abi yorumlarını beğenmem saygımdandır. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol ama beğenmezseniz iyi olur. Mahcup oluyorum. codblackops2' Alıntı: La bırak dalga geçiyor Genişletmek için tıkla ... codblackops2' Alıntı: Hayır furkan dalga geçiyor Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim şaka değil ciddi söylüyorum. Lütfen yapmayın.
Haluk.' Alıntı: Eyvallah abi yorumlarını beğenmem saygımdandır. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol ama beğenmezseniz iyi olur. Mahcup oluyorum. codblackops2' Alıntı: La bırak dalga geçiyor Genişletmek için tıkla ... codblackops2' Alıntı: Hayır furkan dalga geçiyor Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim şaka değil ciddi söylüyorum. Lütfen yapmayın.
codblackops2 Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: Eyvallah kardeşim sağol ama beğenmezseniz iyi olur. Mahcup oluyorum. Yok kardeşim şaka değil ciddi söylüyorum. Lütfen yapmayın. Genişletmek için tıkla ... Ciddiymissin
Furkan Emekli' Alıntı: Eyvallah kardeşim sağol ama beğenmezseniz iyi olur. Mahcup oluyorum. Yok kardeşim şaka değil ciddi söylüyorum. Lütfen yapmayın. Genişletmek için tıkla ... Ciddiymissin