bilen yardim etsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dücane

Üye
    Konu Sahibi
bilen yardim etsin...
microsoft güncellemesini yükledim, begenmeyip kaldirdim, fakat telefonu yeniden baslatinca,menude microsoft apps ikonu halen var, widget olarak da duruyor, fakat yüklü uygulamalar listesinde görünmüyor, bunu xplore ile nasil kaldiririm, yani hangi dosyayi silmem gerekiyor? yardim lütfen...

dücane

Üye
    Konu Sahibi
zarari yokta, telefon hafizasindan 25 mb eksildi,bu yüzden silmek istiyorum...

ANIL

Admin
soft format deneyebilirsin.

hizan

Üye
yeniden yazılım yükle öyle siliniyor.

dücane

Üye
    Konu Sahibi
format son carem olsun, muhakkak xplore ile kaldirilacak dosyasi varda, nerede oldugunu bilsem, belki bilen cikar

- - - Eklendi - - -

yeniden yazılım yükle öyle siliniyor.

telefonumda cok sey var, yazilimi yeniden yükleyince, hepsi silinir...sabredeyim, belki bilen cikar...

format atmadan çözümü var tabiki de. fakat biraz uzun yine de ben yazayım belki yaparsın ilk önce bilgisayarında C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\applications şu klasörü bul. burada nokia suite'in güncelleme ile yüklediği dosyalar var. sonra bu klasörde microsoft apps olması gerek. ordan uygulamayı bulup (boyutu 50mb civarı) siscontents ile aç. sonra siscontent içerisinde 'dosyaları çıkart' tuşuna bas.uygulama içerisinde ne kadar klasör ve dosya var ise yeni bir pencerede açılacak orada adı geçen dosyaları telefonunda (c:/ hafızasında) x-plore yardımıyla bulup teker teker sil sorunun hallolacak. yok ben uğraşamam diyosan da format at. karar senin.

Soft at ya da hakan kardeşin dediğini yap

tarxhn

Üye
tekrar yükle sil başka programlara birsey olmaz

Bu sorun soft formatla düzelmez anca hard format ile düzeliyor. O yüklü kalan uygulamalar PixiEnablers uygulamasından dolayı kalıyor PixiEnablers'de yüklü uygulamalarda görünmediği için kaldırılamıyor. Ben bu lanet uygulama yüzünden hard format ve flash attım kurtuldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...