bilen lütfen içeri dalsın iphone 4 yurtdışı AÇILMIYOR..

Sponsorlu Bağlantılar

zoroix5959

Üye
    Konu Sahibi
bilen lütfen içeri dalsın iphone 4 yurtdışı AÇILMIYOR..
arkadaşlar elimde iphone 4 var beyaz yurtdışından gelmiş ve simkilitliymiş telefon dil ayarlarına kadar geliyo etkinleştiremiyoruz lütfen yardım cihaz yoksa 350 tlye organ nakli olarak gidicek..

sim kartı takın iphonu etkinleştirmek için pin kilidi olmayan geçerli bir simtakın diyor.. ne yapılabilir arkadaşalar.. yapabilirsem ben alıp kullanıcam söylediğim fiyata.. cihazın üzerinde İOS kaç yüklü onuda bilmiyorum.. bişeyler yapılabilir mi bu telefona yoksa organ naklinde mi kullanılıcak mecburen..

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yardim edebilcek kimse yok mu?

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yardim edebilcek kimse yok mu?

zoroix5959

Üye
    Konu Sahibi
yardım debilcek kimse yok mu burda en azından yönlendirecek kimse yok mu ?

ozakin70

ozakin70

Üye
Organ nakli?

zoroix5959

Üye
    Konu Sahibi
parça olarak kullanılcak anlamında..

Ramatata

Ramatata

Üye
Arkadaşım o telefonu sıfırlamislar korkma ilk önce i tunes indir usb ile bağlantı yap pin kodu olmayan bir sim tak muhtemelen çalışacaktir aynısı başıma geldiği için biliyorum

MücahitTokgöz

Kardes telefonun kilitli. Jailbreak yap reli yenidn baslatnca aktivasyon ekranini gecer ;)

zoroix5959

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım o telefonu sıfırlamislar korkma ilk önce i tunes indir usb ile bağlantı yap pin kodu olmayan bir sim tak muhtemelen çalışacaktir aynısı başıma geldiği için biliyorum

Hocam taktik etkinlestirilemiyor diye bi uyari veriyo bir abimizin sim kartiyla denedik hatta pin vardi kaldirdik oyle actik itunesle ama gecerli sim takin uyarisi veriyo cihaz ingiltere cikisliymis.. Nasil halledicem bu bilmiyorum cildirmak uzereyim arkadaslar..!

- - - Eklendi - - -

Kardes telefonun kilitli. Jailbreak yap reli yenidn baslatnca aktivasyon ekranini gecer ;)

Hocam daha once jb yapmadim cihaz hangi surum bilniyorum ki neye gore jb yapicam yurtdiisindan gelmis cihaz pasaport kaydida yokmus bununla alakali olabilir mi? Jb nasil yapabilirim heralde orjinal surumdur uzerindeki yani oynama olmamis bildigim kadariyla.. Ama nasil jb yapabilirim konuyu acabilirseniz yada yonlendirirseniz belki halledebilirim daha önce 3gye jbli surum yuklemistim duzelmisti.. Yurtdisi diye ne yapabilirim bilmiyorum..
bu unlock olayıını nasıl hallederim arkadaşlar.. lütfen yardım...

Üst Alt