Bilen biri cevaplasın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArdaCn54

Üye
    Konu Sahibi
Bilen biri cevaplasın.
öncelikle selamun aleyküm kardeşlerim nokia 500 aldım ve bu telefonu yeni aldıgım icin hiç birini bilmiyorum google da kelimeleri hatırlamış nasıl onları silicem bi program filan varmı çerez silmek için bilen biri söylerse cok memnun olurum.

sonerrap

sonerrap

Üye
web>ayarlar>gizlilik kısmında cerezlere izin secenegin var

fatalboy44

fatalboy44

Üye
web>ayarlar>gizlilik kısmında cerezlere izin secenegin var

aynı işlemi n8 de yaptım olmadı google da herşey hatırlıyor geçmişi sildim yine olmadı bu sadece nokia 500 e mi özel

Pringles

Pringles

Üye
ayarlar gizlilik from verisi kaydetmeden form ve şifreye tıkla sil sonra gizlilik verilerini sil tümü de

• Beğen
Tepkiler: fatalboy44
bilge_adam

bilge_adam

Üye
google chrome kullanıyorsunuz Anlaşılan. Çok basit arkadaşlar. Google chrome veya normal web tarayıcısı olsun.google yi açın.kelime yazdığınız yere tıklayın ve google hatırladıkLarını göstersin.hatırladıkLarının altında geçmişi temizle var bunu göremiyorsunuz Çünkü klavye kapatıyor. Sağ taraftan aşağı doğru kaydırma butonu gibi durana tıklayın gözükür ordan rahatlıkla silersiniz. Iyi forumlar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
google chrome kullanıyorsunuz Anlaşılan. Çok basit arkadaşlar. Google chrome veya normal web tarayıcısı olsun.google yi açın.kelime yazdığınız yere tıklayın ve google hatırladıkLarını göstersin.hatırladıkLarının altında geçmişi temizle var bunu göremiyorsunuz Çünkü klavye kapatıyor. Sağ taraftan aşağı doğru kaydırma butonu gibi durana tıklayın gözükür ordan rahatlıkla silersiniz. Iyi forumlar

kardeşim nokia 500 de ne google crome ı ya. Arkadaş telefondan bahsediyor. Sorun çözülmüş zaten

bilge_adam

bilge_adam

Üye
kardeşim nokia 500 de ne google crome ı ya. Arkadaş telefondan bahsediyor. Sorun çözülmüş zaten
anla ışte kardeşim google chrome yazdıysak opera mini olarak yazacaktık. Birde sorun n8 de çözülmüş diyor diğerlerini bilmiyorum diyor.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
öncelikle selamun aleyküm kardeşlerim nokia 500 aldım ve bu telefonu yeni aldıgım icin hiç birini bilmiyorum google da kelimeleri hatırlamış nasıl onları silicem bi program filan varmı çerez silmek için bilen biri söylerse cok memnun olurum.

hatirlanan kelimeler pek hos deil bence :aman2:

:):)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Opera da ayarlar gizlilik içinde çerezleri sil seçeneğivar kardeşim ordan sil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt