Bilemedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Bilemedim
Çalıştığım yerde bölüm sorumusu olarak başladım işe.Haliyle benim yerine gittiğim arkadaşı başka projeye çekiyorlar..
Asıl olay gidecek arkadaşı sevdim.Gitmesini pek istemiyorum.
Kalmasını sağlayacak yetkimde var amaaaaa kalırsa eski sormlu olmayı hazmedebilir mi?Benim düzenime uyum sağlayabilir mi?....
Ne yapacağımı bilemiyorum yaaa :(

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

Revengeful

Emekli Yönetici
Rahatsızlık mutlaka olacaktır. Ama kişiliğine bagli

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bulaşmamı diyorsun yani?

Revengeful

Emekli Yönetici
Nasıl biri ?

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
İyi biri..ama bu durum iktidar savaşına girerse iyiliğinden eser kalmıycağını düşünüyorm :(

cardanadam

cardanadam

Üye
bence hiç bir şeye karışma zaman en iyi ilaçtır zamanla onu daha iyi tanıyıp istersen yanına alırsın bence şimdilik ses çıkartma

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yok ööle diil.Bu hafta gidecek.Ben yollamıyorum dersem kalacak ....
Kaldım ööle :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok zor bir durum gerçekten ...
Bence bunu o arkadaş ile dışarı da , bir cafe de bir çay içerek aranızda konuşabilirsiniz güzelce ...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
İnsanın Başına Ne gelirse Kompleksten Kendini Beğenmekten ve Böbürlenmekten Gelir Sen bunların hiç birini Yapma gitmemesini Sağla Asla Kaybetmessin

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
az cok zamann gecırdın karakterı hakkında bseyler olusmustur kafanda heralde
ona göre karar ver :)

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Bu arkadaşın erkek mi? :ehe

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
evet :)

----------Eklendi @ 15:31:09 ---------- Yazıldı @ 15:29:17 ----------

İnsanın Başına Ne gelirse Kompleksten Kendini Beğenmekten ve Böbürlenmekten Gelir Sen bunların hiç birini Yapma gitmemesini Sağla Asla Kaybetmessin

ya Allaha şükür bu güne kadar yapmadım ama bazı insanlarda aşşağılık kompleksi vardır..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Karakterini Çözdüysen İyi Biriyse Bırak Kalsın

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ya hafta başından beri birlikteyiz.Nasıl bileyimki karakterini...

greenmile

greenmile

Üye
bence başka bölüme gitmeli.Senin oturduğun koltuğa başka biri gelecek sende yanında ayakçı olacaksın:D İster istemez sorun olacaktır. Bence ikiniz içinde iyi olan hiçbirşeye karışmaman

Şahsen ben olsam isterse uğruna öleceğim biri bile olsa ve yetkisiyle beni yanında çalışmaya zorlasa bir saniye düşünmem istifa ederim,en sevmediğim şey sindirilmeye çalışmak:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
OOo kimleri görüyorum hoş geldin vapur dumanı. :) kendim için önemli kararları başkaların vermesi en nefret etyim şeydir.
en doğrusu gidip onun fikrini al o ne düşünüyor. İşinde ki performansı hakkında durum degerlendirmesi yapın

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hiç bulaşma akışına bırak

SHS

SHS

Üye
ne kadar zaman kaldı karar vermene bilmiyorum ama iyice tanıdıysan, güvendiysen kalsın.
ama günümüzde kimseye güven olmuyor, sırf bi gün yerini geri almak yada senin ayağını kaydırmak için iyi görünüyor olabilir. şuan sana kin besliyor bile olabilir..
yani iyi süz onu, içi dışı bir mi mesela?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Esra , anket aç bir de istersen kalsın mı , gitsin mi diye ? Hem çoğunluğa uy derim :ehe Böylelikle olumlu,olumsuz fikir edinmiş olursun hani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt