bildirimler programı

Sponsorlu Bağlantılar

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
bildirimler programı
arkadaşlar mobil cihazlara benzer şekilde sosyal ağlardaki durum güncellemelerini tapatalk gibi forumlardaki konulara girilen entery leri sitelerin rss lerini takip edebileceğim arka planda çalışıp bildirim verecek bir program önerebilir misiniz ?

Uhops

Uhops

Üye
Bu programı telefon içinmi istiyorsun bilgisayar içinmi. Pc içinse facebook masaüstü sohbet vardı onda bildirim gelince balomcuk çıkıyordu heralde.

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
pc için yalnız sadece face book için değil bütün kullandığım sosyal ağlar için diyorum

Uhops

Uhops

Üye
msn kullansan nasıl olur. e-postana bildirim gelir. o direk masaüstünden uyarır ??

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
sadece e posta değil akıllı telefonlardaki gibi pek çok sosyal ağı tek başına takip edebilmeli bildirim verebilmeli

Uhops

Uhops

Üye
sadece e posta değil akıllı telefonlardaki gibi pek çok sosyal ağı tek başına takip edebilmeli bildirim verebilmeli
Msn açarsan facebook/twitter/maxicep vb yerlerde sana beğeni/mesaj geldiği zaman masaüstüne direk
böyle: (bu reklam ama normal msn açınca...) bildirim gelir.

- - - Eklendi - - -

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Adam android işletim sistemdeki uygulamaları windiws için kullanmak gibi bişey amaçlıyo yok oyle bi uygulama :)

Tek tek araştrirsin face masa ustu sohbet gibi maxicepin bildirim verecek bi uygulamasida yok :)

Güzel konu umarım yanılırım vardır oyle program :)
Kolay gelsin :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yani?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bende tam olarak oyle demedim :) neyse :)

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
aslında çok da complex bir durum değil bildirim alma kodlari nerdeyse standart ve android i tam olarak bilmiyorum ama ios objektif c ile yazıldığından windowsa portlamak kolay olur diye dusunuyorum yada windows phone için olan kodlar da kullanılabilir aslında mümkün neden olmasın ki ? Pc de oyuna filime yada bir programa kitlemisken Yeni bir bildirim geldiğinde alttan çıksa harika olmaz miydi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt