Konuyu sen dedin diye açıyorum :p @İhtiyar007
İhtiyar007 Üye EroL' Alıntı: Bunun hikmetine çok fazla şeeyapmamak lazım Genişletmek için tıkla ... böyle bi buton gibi bi şey var oraya tıklıyolar beğeniyolar ama birbirine karışmıyo neyse bunun hikmetine çok fazla şeeyapmamak lazım
EroL' Alıntı: Bunun hikmetine çok fazla şeeyapmamak lazım Genişletmek için tıkla ... böyle bi buton gibi bi şey var oraya tıklıyolar beğeniyolar ama birbirine karışmıyo neyse bunun hikmetine çok fazla şeeyapmamak lazım
EroL Emekli Yönetici Bu beğenilere kafayı takarsan sıyırırsın. Kullanacaksın nimetlerinden faydalanıp işini göreceksin.
Revengeful Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Bu beğenilere kafayı takarsan sıyırırsın. Kullanacaksın nimetlerinden faydalanıp işini göreceksin. Genişletmek için tıkla ... Her mesajın beğeniliyor abe
EroL' Alıntı: Bu beğenilere kafayı takarsan sıyırırsın. Kullanacaksın nimetlerinden faydalanıp işini göreceksin. Genişletmek için tıkla ... Her mesajın beğeniliyor abe
Silinen Üye 2502601 Kapalı Hesap marist' Alıntı: Konuyu sen dedin diye açıyorum @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... Artık rekor bende
marist' Alıntı: Konuyu sen dedin diye açıyorum @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... Artık rekor bende
marist Üye Konu Sahibi EroL' Alıntı: Bu beğenilere kafayı takarsan sıyırırsın. Kullanacaksın nimetlerinden faydalanıp işini göreceksin. Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Anlıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende
EroL' Alıntı: Bu beğenilere kafayı takarsan sıyırırsın. Kullanacaksın nimetlerinden faydalanıp işini göreceksin. Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Anlıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende
Baydırman Moderator Bu konu siyasi mesajlara emsal olabilir mi mesela o zaman yazılmış şimdi de yazılabilir mi? @Buğra