Bildirim Alanı Temizligi

Sponsorlu Bağlantılar

researcher

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim Alanı Temizligi
Bazı programları kaldırdıgım halde bildirim alanında (Ensagda saatin yanında ) kalıntıları yinede duruyor. Ozelleştir secildiginde etkin olmadıgı halde gosterilmeyen pekcok simge var. Bunların işe yaramaz olanlarını nasıl temizleyebilirim.

Tesekkurler....

__Midas__

__Midas__

Üye
başlat-çalıştır-msconfig yaz açılan pencerede başlangıç yazar orda bilgisayar açıldığında başlamamasını istediğin programı kaldır sorun hallolur.

researcher

Üye
    Konu Sahibi
Onu kastetmedim. Ornegn unintall yatıgımız dosya var ve onun ikonu ozellestir secildiginde listlenmeyenler grubunda gorunuyor ben oradan kaldırmak istiyorum . Bu dosyalar uninsall edidi ama kalıntıları duruyor...

tskrlr

Clausius Clapeyron

Üye
<div class='quotetop'>(titanic &#064; Jan 21 2006, 12&#58;01 PM) [post=258162]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Onu kastetmedim. Ornegn unintall yatıgımız dosya var ve onun ikonu ozellestir secildiginde listlenmeyenler grubunda gorunuyor ben oradan kaldırmak istiyorum . Bu dosyalar uninsall edidi ama kalıntıları duruyor...

tskrlr
[/b][/quote]
xp kullanıyorsan yeni bir kullanıcı aç yeni kullanıcıyı kullan işine yarayabilir belki

researcher

Üye
    Konu Sahibi
İşin kotu yanıda o. Yeni hesap acınca windowsun bazı ozelliklerini degistirilmis buluyorum. Daha cok is yapmam gerekiyor...

tskrlr