Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilardo Sevenler...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hicsam
Üye
Konu Sahibi
Bilardo Sevenler...
Arkadaşlar bu bölümde hiç bilardoyla ilgili hiç konu göremedim de bu konuyu açayım dedim. Yok mu maxicep ailesinde bilardo fanatiği
hicsam
Üye
Konu Sahibi
koskoca maxicep te bilardo gibi mükemmel bi sporu seven hiç mi kimse yok yani. çok üzücü...
murat_6666
Üye
var tabiki olmaz olurmu ben cok severim ve oynarim amerikan ve 3 top
Türe
Üye
seviyorum ben şahsen
Revengeful
Emekli Yönetici
Snooker severim
hicsam
Üye
Konu Sahibi
oh ya çok mutlu oldum valla ben de tutkunuyum bilardonun, okulda şampiyonluğum var
tragedie
Emekli Yönetici
Lisedeyken Okuldan Kaçtıgımız Zamanlar Solugu Bilardoda Alırdım 3 top Oynamayı Seviyorum Ama tam Kavrayamadan Okuldan ayrıldım iş güç derken Unuttum Neredeyse bilardo oynamayı
hicsam
Üye
Konu Sahibi
bizim okulda amerikan ve 3 top var, ilk önce amerikana merak saldım, 2 3 ayda okulda en iyi oynayan oldum, sonra 3 top oynamaya başladım, 3 top gerçekten çok daha güzel, şimdilerde amerikanın yanından bile geçmiyorum
bizim okulda amerikan ve 3 top var, ilk önce amerikana merak saldım, 2 3 ayda okulda en iyi oynayan oldum, sonra 3 top oynamaya başladım, 3 top gerçekten çok daha güzel, şimdilerde amerikanın yanından bile geçmiyorum
Aslında biraz geliştirince 3 bant oynamak daha kolay oluyo
jarhead034
Üye
bilardo cok zevklı bır oyun .amerıkan yenı baslayanlar ıcın ıdealyanı benım ıcın .3top denıyorum arada tabıkı onuda sevıyorum.ama snooker sadece ızlemekle kalıyorum aslında snooker en guzelı ama turkıyede daha gormedım snooker